Gypsy Rose Blanchard (rikollinen) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, nyt, tarina, rikos, poikaystävä, dokumentti

Gypsy Rose Blanchard on amerikkalainen tuomittu murhaaja, joka tappoi oman äitinsä Dee Dee Blanchardin heinäkuussa 2015. Hän suunnitteli äitinsä murhan yhdessä poikaystävänsä Nicholas Godejohnin kanssa, jonka tapasi verkossa. Hänet tuomittiin 10 vuodeksi vankeuteen, kun taas hänen poikaystävänsä tuomittiin elinkautiseen vankeuteen. Itse asiassa hän myönsi haastattelussa, että hän kokee enemmän vapautta vankilassa kuin koskaan oikeassa elämässä ennen Dee Deen kuolemaa.

Lisäksi hän sanoi myös: "Vankila, jossa asuin ennen äitini kanssa, oli kuin en voinut kävellä, en voinut syödä, minulla ei ollut ystäviä. Täällä minusta tuntuu, että olen vapaampi vankilassa kuin asun äitini kanssa. Voin elää kuin tavallinen nainen."

Washington Postin mukaan Gypsy Rose keräsi lapsuudessaan ja nuoruudessaan hämmästyttävän joukon sairauksia ja kroonisia sairauksia, mukaan lukien leukemia, astma, lihasdystrofia ja heikentynyt henkinen kapasiteetti. Itse asiassa hänellä diagnosoitiin myös uniapnea. Viritä biossa!

Ikä, pituus & paino

Kuinka vanha on Gypsy Rose Blanchard? Tällä hetkellä hän on 28-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 4 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hänen rintaliivien koko on 32 B. Lisäksi hänellä on ruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Gypsy Rose Blanchard nyt

Tällä hetkellä Gypsy Rose Blanchard on vankilassa ja jatkaa vankilatuomiotaan roolistaan ​​äitinsä kuolemassa. Tällä hetkellä hän on Chillicothe Correctional Centerissä osoitteessa 3151 Litton Road. Itse asiassa Gypsyn vankilalaitos ei myöskään myönnä ennenaikaisia ​​​​vapautuksia. Mitä tulee siihen, milloin hän sai maistaa vapautta vuonna 2024. Koronaviruspandemian aikana terveyskriisi on tehnyt 28-vuotiaan tytön mahdottomaksi osallistua säännöllisiin ryhmäneuvontaan.

Gypsy Rose Blanchardin tarina

Vuonna 2015 Gypsystä tuli kansallinen todellinen rikossensaatio, kun paljastui, että hän suunnitteli äitinsä Dee Dee Blanchardin murhan silloisen poikaystävänsä kanssa kärsittyään vuosia lääketieteellisestä lasten hyväksikäytöstä. Myöhemmin hänen tarinastaan ​​tuli aiheeksi HBO:n dokumentti nimeltä Mommy Dead and Dearest ja Hulu-minisarja nimeltä The Act.

Poikaystävä & Kihlaus

Huhtikuussa 2019 Gypsy kihlautui Ken-nimisen miehen kanssa. Vaikka he tapasivat hänen vankilan kirjekaverin ohjelman kautta, he peruivat lopulta kihlauksensa.

"Gypsy ei ole jatkanut romanttista suhdettaan entiseen poikaystävänsä Keniin sen jälkeen, kun hän erosi asioistaan. Hän keskittyy edelleen parantamaan itsensä, lähdemme kertoi. "Hänellä ei tällä hetkellä ole suunnitelmia ryhtyä uuteen suhteeseen ennen kuin hän on vapautettu vankilasta."

Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli Nicholas Godejohnin kanssa. He tapasivat verkossa. He molemmat suunnittelivat Gypsyn äidin Dee Deen murhan.

Gypsy Rose Blanchard -dokumentti

Vuonna 2017 HBO esitti Gypsyn lapsuutta valaisevan dokumentin "Mommy Dead and Dearest". Dee Deen väitetty mielisairaus ja tapahtumat, jotka johtivat tuohon kauhistuttavaan päivään kesäkuussa 2015. Hän oli myös vuoden 2018 dokumentin "Gypsy's Revenge" kohteena. Sitten vuonna 2018 Hulu esitti ensi-iltansa ”The Act”, fiktiivinen rikosdraama, joka perustuu Gypsyn elämään ja rikokseen, joka johti hänet vankilaan. Tämän jälkeen vuonna 2019 esitettiin tapauksen elinikäinen draamaversio nimeltä "Love You to Death".

Gypsy Rose Blanchard Rikos ja murha

Kesäkuussa 2015 Godejohn palasi Springfieldiin toteuttamaan murhan. Gypsy päästi hänet taloon sen jälkeen, kun Dee Dee oli mennyt nukkumaan, ja antoi hänelle ilmastointiteipin, veitsen ja hanskat käytettäväksi murhan aikana. Gypsy kertoo piiloutuneensa kylpyhuoneeseen, kun hän puukotti Dee Deeä useita kertoja selkään tämän nukkuessa; sitten he harrastavat seksiä Gypsyn huoneessa, ottivat käteistä, jonka Dee Dee oli kätkenyt taloon, ja yrittivät paeta.

Useat Gypsyn tekemät Facebook-viestit vihjasivat kuitenkin perheelle ja ystäville, ja poliisi löysi Dee Deen ruumiin. Poliisi luuli alun perin myös Gypsyn rikoksen uhriksi, mutta tutkinta johti heidät totuuteen. Gypsy ja Nicholas Godejohn löydettiin ja luovutettiin takaisin Missouriin. Sitten totuus siitä, mitä Gypsy oli elänyt koko elämänsä, alkoi paljastua, ja kaikki Dee Deen valheet alkoivat selvitä.

Gypsy Rose Blanchard Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiGypsy Rose Blanchard
NimimerkkiGypsy Rose
Ikä28 vuotta vanha
Syntymäpäivä1 päivänä heinäkuuta 1991
AmmattiNA
KuuluisaHänen äitinsä nimeltä Dee Dee Blanchard murhattiin

hänen kanssaan

poikaystävä, Nicholas Godejohn

SyntymäpaikkaLouisiana, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen kaukasialainen
ZodiacSyöpä
Nykyinen asuinpaikkaChillicothe Correctional Center, osoitteessa 3151

Litton Road (vankila)

Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'4"

Senttimetrit: 163 cm

Mittarit: 1,63 m

PainoPaino: 55 kg

Paunaa: 121 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriRuskea
Hiusten väriVaalea
Vaatekoko4 (USA)
Kengännumero7 (USA)
Tatuointeja?NA
Perhe
VanhemmatIsä: Rod Blanchard

Äiti: Dee Dee Blanchard

Äitipuoli: Kristy Blanchard

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Ex-poikaystävä Nicholas Godejohn
Nykyinen poikaystäväKen (morsian)
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusKotikoulutettu
YliopistoNA
KouluNA
Suosikki
LempinäyttelijäBrad Pitt
LempiväriPunamusta
SuosikkikeittiöEspanjalainen ja kiinalainen keittiö
LempielokuvaTarantinon elokuvat
Suosikki loma

Kohde

Kreikka, Berliini
HarrastuksetMatkailu, ostokset, kuntoharjoitukset
Rikkaus
NettovarallisuusNA
Sponsorit/mainoksetNA
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter, Facebook (ei-aktiivinen)

Bio, vanhemmat, äiti ja varhainen elämä

Gypsy Rose Blanchard syntyi 1. heinäkuuta 1991 Louisianassa Yhdysvalloissa. Hänen isänsä nimi on Rod Blanchard ja äitinsä nimeltään Dee Dee Blanchard. Hänen vanhempansa erosivat vähän ennen hänen syntymäänsä. Hänellä on äitipuoli nimeltä Kristy. Dee Dee väitti, että hänen tyttärensä Gypsy Rose kärsi leukemiasta, astmasta, lihasdystrofiasta sekä useista muista kroonisista sairauksista. Hän väitti myös, että Gypsyllä oli 7-vuotiaan henkinen kapasiteetti aivovaurion vuoksi ennenaikaisen syntymänsä vuoksi. Gypsy joutui pieneen pyöräonnettomuuteen isoisänsä pyörällä ollessaan 7-8-vuotias. Hän kärsi polveensa hankauksen. Siitä lähtien Gypsy joutui pyörätuoliin, vaikka hän oli tarpeeksi terve kävelemään yksin useaan otteeseen.

Koulutuksen jälkeen hän lopetti koulunkäynnin toisen luokan jälkeen ja sai kotiopetusta oletetun sairautensa vuoksi.

Tuomio ja tuomio

Heinäkuussa 2015 Gypsy Rose Blanchard hyväksyi kannesopimuksen ja myönsi syyllisyytensä toisen asteen murhaan. Hänet tuomittiin 10 vuodeksi vankeuteen. Hänen poikaystävänsä Nicholas Godejohn sai edelleen vakavampia syytteitä, koska hän itse tappoi Dee Deen, ja vuonna 2018 Gypsy Rose todisti hänen oikeudenkäynnissä. Godejohn tuomittiin ensimmäisen asteen murhasta. Godejohn tuomittiin elinkautiseen vankeuteen helmikuussa 2019.

Gypsy Rose Blanchard Faktat

  • Gypsy tuomittiin 10 vuodeksi vankeuteen vuonna 2015.
  • Tällä hetkellä hän on terve, ja hänellä on mahdollisuus saada terapiaa vankilassa auttaakseen häntä selviytymään siitä, mitä hän on kokenut.
  • Hän ja nykyinen poikaystävä Ken suunnittelevat solmivansa solmun sen jälkeen, kun hän vapautuu vankilasta.
  • Hän on myös kehittänyt läheiset suhteet isänsä Rodin ja äitipuoli Kristyn kanssa.
  • He vierailevat säännöllisesti ja hyväksyvät hänen suhteensa Keniin.
  • Gypsy Rose Blanchard on oikeutettu ehdonalaiseen vapauteen vuonna 2024.
  • Hän on silloin 32-vuotias.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found