Devon Lee Carlson (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, nettoarvo, tosiasiat

Devon Lee Carlson, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisen median maailmassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä ohella Devon Lee tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu Devon Lee Carlsonin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehon mittauksiin, nettoarvoon, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Devon Lee Carlson Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Devon Lee Carlson? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Devon Lee Carlsonin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Devon Lee Carlsonin ikä

Kuinka vanha on Devon Lee Carlson? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. elokuuta 1994. Hän on 26-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä nimi on Dave ja äidin nimeä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Harvey Petito (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Devon Lee Carlson Wiki

Devon Lee CarlsonWiki/Bio
Oikea nimiDevon Lee Carlson
NimimerkkiDevon Lee
Kuuluisa AsInstagram-tähti
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä3. elokuuta 1994
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Devon Lee Carlsonin poikaystävä

Kuka on Devon Lee Carlsonin poikaystävä? Hän on sinkku eikä seurustele kenenkään kanssa näinä hetkinä. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei myöskään ole julkisesti tiedossa.

Lue myös: Hayes Grier (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Devon Lee Carlsonin nettoarvo

Mikä on Devon Lee Carlsonin nettovarallisuus? Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Devon Lee Carlsonin faktat

  1. Devon Lee Carlson keräsi Instagram-tililleen valtavan fanin, jolla on tällä hetkellä yli seuraajia.
  2. Hän alkoi julkaista tanssivideoita ja satunnaisia ​​interaktiivisia videoita seuraajilleen.
  3. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  4. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  5. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Kouvr Annon (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit