Nuori Adz (Räppäri) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Young Adz on brittiläinen räppäri ja laulaja. Hän nousi kuuluisuuteen brittiläisen hip hop -kollektiivin jäsenenä D-Block Europe, josta käytetään usein lyhennettä DBE. Se on brittiläinen hip hop -kollektiivi, johon kuuluvat Adam Nathaniel “Young Adz” Williams, Ricky Earl “Dirtbike LB” Banton ja Lil Pino. Lontoon Lewishamista. He julkaisivat albumin nimeltä Home Alone, joka nousi kuudenneksi Britannian listoilla. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Young Adzin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Nuori Adz Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Young Adz on? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 129 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja kiharat ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 7,5 US.

Nuori Adz-ikä

Kuinka vanha Young Adz on? Hänen syntymäpäivänsä on 29. heinäkuuta 1995. Tällä hetkellä hän on 25-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona. Hän syntyi Englannissa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: August Alsina (Laulaja) Wiki, Bio, Ikä, Tyttöystävä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Nuori AdzWiki/Bio
Oikea nimiNuori Adz Williams
NimimerkkiNuori Adz
Kuuluisa AsRäppäri
Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä29. heinäkuuta 1995
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 43-30-37 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero7,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Nuori Adz-tyttöystävä

Kuka on Young Adzin tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Granger Smith (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Poika, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Nuori Adz Net Worth

Mikä on Young Adzin nettovarallisuus? Hän aloitti räppäämisen hyvin varhain seitsemänvuotiaana. Hänen kollektiivinsa keksi nimen viittaukseksi New Yorkin 90-luvun hip hop -yhtyeeseen The Lox. Merkki allekirjoitti ne vuoden 2014 alussa herättämään D-Block Europen henkiin. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Nuori Adzin perhe

Nuoren Adzin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Nuoret Adzin faktat

  1. D-Block Europe, josta käytetään usein lyhennettä DBE, on brittiläinen hip hop -kollektiivi, johon kuuluvat Adam Nathaniel “Young Adz” Williams, Ricky Earl “Dirtbike LB” Banton ja Lil Pino Lewishamista Lontoosta.
  2. Heidän nimensä viittaa The Loxiin.
  3. Merkki allekirjoitti ne vuoden 2014 alussa herättämään D-Block Europen henkiin.
  4. Duo nousi kuuluisuuteen vuonna 2017 julkaissut lukuisia singlejä, mukaan lukien ”Large Amounts”. Heidän tyylinsä sisältää elementtejä grimesta, brittiläisestä hiphopista ja trapista sekä Auto-Tunen käytöstä.
  5. D-Block Europen debyyttimixtape Any Minute Now on yhteistyöprojekti Lontoon brittiläisen räppäri Yxng Banen kanssa, julkaistiin vuonna 2018 ja sijoittui Britannian albumilistan sijalle 14.
  6. Heidän debyyttisekoituksensa, Home Alone, julkaistiin 15. helmikuuta 2019 ja nousi Britannian albumilistan sijalle 6, mitä seurasi heidän vuoden 2019 toinen mixtape, PTSD, joka oli heidän menestynein julkaisunsa, joka debytoi Britannian albumilistan sijalla 4.
  7. Heidän debyyttialbuminsa The Blue Print – Us Vs. He saavuttivat Ison-Britannian albumilistan sijan 2 16. lokakuuta 2020.
  8. Young Adz on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja sillä on valtava fani seuraamassa siellä.

Lue myös: Lil Skies (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Poika, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found