Chris Gone Crazy (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Chris Gone Crazy on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan hyvin videoiden jakamisesta sekä dubsmash-luomuksista. Hyvin lyhyessä ajassa hän on kerännyt siellä miljoonia seuraajia. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Chris Gone Crazyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Chris Gone Crazy Age

Kuinka vanha on Chris Gone Crazy? Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. tammikuuta 2003. Hän on 18-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Chicagossa, IL. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Chris Mennyt hulluksi Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Chris Gone Crazy on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Chris Gone Crazyn korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 10 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 66 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat vaaleat.

Chris-Gone-Crazy-ikä

Lue myös: Runik (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Chris Gone Crazy Wiki

Chris hulluksi tullutWiki/Bio
Oikea nimiChris
NimimerkkiChris hulluksi tullut
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä18 vuotias
Syntymäpäivä20. tammikuuta 2003
SyntymäpaikkaChicago, IL
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 66 kg (145 lbs)
Kehon mitatnoin 42-30-35 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 50 000 dollaria (USD)

Chris Gone Crazy Girlfriend

Kuka on Chris Gone Crazyn tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Chris Gone Crazy on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja seurusteluelämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa. Vaikka hän ei ole paljastanut mitään tietoja deittielämästään.

Chris-Gone-Crazy-net-worth

Lue myös: Anna Nystrom (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Chris Mennyt Hullu Net Worth

Kuinka paljon on Chris Gone Crazyn nettovarallisuus? Hän on räppäri ja on julkaissut kappaleita, kuten "Bring Em Out". Hän ylitti 100 000 Instagram-seuraajan rajan toukokuussa 2018. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 50 000 dollaria (USD).

Chrisin hulluksi mennyt perhe

Chris Gone Crazyn isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänen oikea nimensä on Chris. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Chris Gone Crazy Facts

  1. Chris Gone Crazy julkaisee usein ainutlaatuisia asukuviaan Instagram-tilillään.
  2. Häntä kehuvat myös Snapchat-suodattimet, hän matkii muiden suosittujen artistien ja muusikoiden tansseja ja kappaleita.
  3. Hän aloitti ensimmäisen kerran jakamalla valokuvia Instagram-tililleen maaliskuussa 2015.
  4. Sitten hän laajeni videosisältöön huhtikuussa 2015.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Ermani Monet (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found