Ewa Sonnet (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Ewa Sonnet on amerikkalainen malli ja televisiopersoona. Hän syntyi Puolassa, ja hän uskalsi nuorena tyttönä mallintyön ja loi merkittävän vaikutuksen kävellessään rampille Lontoon muotiviikolla. Hän esiintyi alun perin tunnetuissa aikakauslehdissä, kuten 'Tatler', 'Love'. V ja iD, hän jatkoi mallina eräille suosituille muotibrändeille. Hän alkoi julkaista kuvia Instagramiinsa kesäkuussa 2014. Vaikuttavalla ruumiinrakenteella siunattu Ewa on myös erittäin suosittu sosiaalisessa mediassa miljoonilla seuraajilla Facebookissa ja Instagramissa. Ewa on varsin suosittu, ei vain malliuransa, vaan myös perheperintönsä vuoksi. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ewa Sonnetin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Ewa Sonnetin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Ewa Sonnet on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Ewa Sonnetin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Ewa Sonet Age

Kuinka vanha on Ewa Sonnet? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. maaliskuuta 1985. Hän on 35-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Puolassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Nicolette Shea (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Ewa Sonnet Wiki

Ewa SonnettiWiki/Bio
Oikea nimiEwa Sonnetti
NimimerkkiEwa
Kuuluisa AsMalli, sosiaalisen median tähti
Ikä35-vuotias
Syntymäpäivä8. maaliskuuta 1985
SyntymäpaikkaPuola
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Ewa Sonnetin poikaystävä

Kuka on Ewa Sonnetin poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Ewa Sonnet on sinkku ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Ewa Sonnetin nettoarvo

Kuinka paljon Ewa Sonnetin nettoarvo on? Hän aloitti ensimmäisen kerran kuvien julkaisemisen Instagramissaan kesäkuussa 2014. Mallintyönsä lisäksi hän julkaisi myös elämäntapasisältöä, jossa hän esiintyi American Bald Eaglen kanssa ja Boeing 737 -simulaattorin lentämistä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Ewa-Sonnet-faktoja

Lue myös: Adut Akech (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ikä, Poikaystävä, Etnisyys, Uskonto, Faktat

Ewa Sonnetin ura

Ewa Sonnet, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisen median maailmassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen mallilahjakkuutensa ohella Ewa Sonnet tekee vaikutuksen maailmaan kuumilla, upeilla ja piristävissä kuvillaan sosiaalisen median alustoilla.

Ewa Sonnetin faktoja

  1. Ewa Sonnet julkaisee Instagram-tilillään monenlaista mallinnussisältöä, kuten puku-, katu- ja alusvaatteita.
  2. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä.
  3. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  4. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  5. Punainen ja musta on hänen lempivärinsä.

Lue myös: Abigail Ratchford (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found