Reylynn Caster (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Reylynn Caster on yhdysvaltalainen elokuvanäyttelijä ja televisiopersoona. Hän mainostettiin tähdeksi roolistaan ​​Dani Rémynä vuoden 2015 Think-elokuvassa. Luoda. Toistaa. Tämän lisäksi hän näytteli Norina CBS-sarjassa Me, MYSELF & I ja vuonna 2020 hän alkoi näytellä Lolana sarjassa The Big Show Show. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Reylynn Casterin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Reylynn Caster Ikä

Kuinka vanha on Reylynn Caster? Hänen syntymäpäivänsä osuu 3. maaliskuuta 2003. Hän on 17-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kalat.

Reylynn Caster korkeus, paino ja mitat

Kuinka vanha on Reylynn Caster? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Reylynn Casterin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Reylynn Casterin perhe

Reylynn Caster syntyi Wichitassa, KS. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hän jakaa usein valokuvia perheensä kanssa. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Tatyana Ali (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Etnisyys, Faktat

Reylynn Caster Wiki

Reylynn CasterWiki/Bio
Oikea nimiReylynn Caster
NimimerkkiReylynn
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä3. maaliskuuta 2003
SyntymäpaikkaWichita, KS
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväArmani Jackson
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Reylynn Caster -poikaystävä

Kuka on Reylynn Casterin poikaystävä? Kuuma ja upea näyttelijä Reylynn Caster liittyy romanttisesti samaan aikaan Armani Jacksoniin, hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Loni Anderson (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Reylynn Caster Net Worth

Mikä on Reylynn Casterin nettovarallisuus? Hyvin nuorena Reylynn Caster tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Reylynn Caster ura

Reylynn Caster on esiintynyt elokuvissa Wichita, Matchbreaker ja Bender. Hänen ensimmäinen esiintymisensä ruudulla oli seitsemänvuotiaana kansallisessa televisiomainoksessa.

Reylynn Caster Faktat

  1. Reylynn Casterilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Punainen on yksi hänen lempiväristään.
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  5. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Nadia Parkes (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit