Chromazz (Instagram-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Chromazz on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän pääsee alalle työskenneltyään tunnettujen tuotemerkkien, kuten Fashion Novan ja niin edelleen, kanssa. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Chromazzin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Chromazzin korkeus ja paino

Kuinka pitkä Chromazz on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hänellä on rintaliivit, joiden koko on 33 C. Lisäksi tuhannet fanit kävivät myös kommenttiosiossa ylistämään Chromazzia kohteliaisuuksilla hänen muodostaan, ulkonäöstään ja asustaan.

Chromazz Age

Kuinka vanha Chromazz on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 21. huhtikuuta 1999. Hän on 21-vuotias. Hänellä on Kanadan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Torontossa, Kanadassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Ariana Fletcher (Instagram-tähti) Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

ChromazzWiki/Bio
Oikea nimiChromazz
NimimerkkiChrom
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä21 vuotias
Syntymäpäivä21. huhtikuuta 1999
SyntymäpaikkaToronto, Kanada
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Chromazz-poikaystävä

Kuka on Chromazzin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Lue myös: Sophia Esperanza (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, perhe, nettoarvo, tosiasiat

Chromazz Net Worth

Mikä on Chromazzin nettoarvo? Hän kirjoitti rapin Cypress Hillin "Illusions" -kappaleen instrumentaalin päälle. Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Chromazz Facts

 1. Chromazz on myös kuntovalmentaja.
 2. Hän esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitti kameraa kiihkeästi.
 3. Tällä hetkellä hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
 4. hän kehui usein hänen litteää vatsaansa, kun hän kiinnitti raskaasti peitetyn katseensa kameraan.
 5. Hän on pakkomielle kuvien lataamisesta Instagram-tililleen.
 6. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 7. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 8. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 9. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 10. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
 11. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 12. Hän on sinkku näinä hetkinä.
 13. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 14. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 15. Hän liittyi Instagramiin viihteen vuoksi. Myöhemmin hänestä tuli yhtäkkiä virus.

Lue myös: Pineapplebrat (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found