Paris Dunn (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Paris Dunn on amerikkalainen Instagram-tähti ja -malli. Hän on koristellut useiden aikakauslehtien kansia. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani Instagram-tilillään. Hän on ylittänyt yli 500 000 seuraajaa parisdylan550 Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Paris Dunnin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Paris Dunn korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Paris Dunn on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Paris Dunnin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 CC.

Paris Dunn Age

Kuinka vanha on Paris Dunn? Hän syntyi 21. helmikuuta 1994 Kaliforniassa. Hän on 26-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Paris-Dunnin aika

Paris Dunn Wiki

Paris DunnWiki/Bio
Oikea nimiParis Dunn
NimimerkkiPariisi
Kuuluisa AsMalli
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä21. helmikuuta 1994
SyntymäpaikkaKalifornia, Yhdysvallat
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 CC
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväDon McLean
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Paris Dunnin poikaystävä

Kuka on Paris Dunnin poikaystävä? Hän on suhteessa Don McLeaniin marraskuussa 2016. Lisäksi hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä.

Paris-Dunn-faktoja

Paris Dunn Net Worth

Kuinka paljon on Paris Dunnin nettoarvo? Hän julkaisi Instagramiin valokuvan elokuvaohjaaja Quentin Tarantinon kanssa maaliskuussa 2018. Hän on ollut esillä Playboyn ja MAXIMin verkkosivuilla ja esiintynyt BBC:n aamiaisella vuonna 2018. Mallin taitojensa lisäksi Paris tunnetaan myös aidosta käytöksestään ja hienovaraisesta nokkeluudestaan. . Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Paris Dunnin perhe

Paris Dunnin isän ja äidin nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Paris Dunn Faktat

  1. Paris Dunn nousi kuuluisuuteen esiintyessään MTV:n todellisuusohjelmassa Catfish jaksossa vuonna 2017.
  2. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä.
  3. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  4. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  6. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Paris Roxanne (malli) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found