Tiana Wilson (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Tiana Wilson on amerikkalainen Youtuberi ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin tähteeksi lelupohjaisella YouTube-kanavallaan. Kanavansa alla hän julkaisee purku- ja arvosteluvideoita. Hän on yksi seuratuimmista videontekijöistä Isossa-Britanniassa. Hän lanseerasi myös kertaluonteisen lehteensä hyllyille kesäkuun 2020 lopulla. Tianan Totally Hearts lupaa lukijoilleen "joukkotemppuja", "BFF-askarteluja" ja "eeppisiä arvoituksia" sen etukannessa sekä personoidut valokuvakehykset, joihin he voivat laittaa pistämään omat napsahdukset. Viritä elämäkertaan ja tutustu Tiana Wilsonin Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, perheeseen, uraan, nettoarvoon ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Tiana Wilson Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Tiana Wilson? Hän seisoo 4 jalkaa 6 korkeana tai 1,37 metrin tai 137 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 35 kg tai 77 paunaa. Hänellä on kauniit ruskeat silmät ja kiharat ruskeat hiukset.

Tiana Wilsonin ikä

Kuinka vanha on Tiana Wilson? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. joulukuuta 2007. Tällä hetkellä hän on 12-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Nottinghamissa Englannissa.

Tiana WilsonWiki/Bio
Oikea nimiTiana Wilson
NimimerkkiTiana
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä12 vuotta vanha
Syntymäpäivä24. joulukuuta 2007
SyntymäpaikkaNottingham, Englanti
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,37 m (4 jalkaa 6 tuumaa)
Painonoin 35 kg (77 lbs)
Kehon mitatNA
Rintaliivikupin kokoNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero4 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
IsäCherina
ÄitiNigel
VeliJordan
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Tiana Wilsonin perhe

Tiana Wilson syntyi vanhemmilleen nimeltä Cherina ja Nigel. Hänen YouTube-videossaan hänen isänsä esiintyy usein. Hän on kotoisin Nottinghamista Keski-Englannista. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhempi veli nimeltä Jordon, joka on esiintynyt hänen videoissaan. Koulutuksensa perusteella hän käy yläasteella.

Tiana Wilsonin nettoarvo

Mikä on Tiana Wilsonin nettovarallisuus? Hän on YouTube-käyttäjä ja sosiaalisen median persoona. Lisäksi 12-vuotias YouTube-megastahti Tiana Wilson, itseään kuvaileva nuorin naispuolinen sisällöntuottaja, jolla on yli 10 miljoonaa tilaajaa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Sophie Fergi (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Tiana Wilsonin ura

Tiana Wilson aloitti YouTube-uransa seitsemänvuotiaana. Tällä hetkellä hän julkaisee lapsiystävällisiä tuotearvosteluja, pilaa vanhemmilleen, pelejä, pakkauksen purkamista ja haasteita. Hän on kerännyt 16,5 miljoonaa tilaajaa kahdella kanavalla, jotka ovat keränneet 4 miljardia katselukertaa. Hänen tähän mennessä katsotuin videonsa, jonka otsikko "Slime Prank In My Dad's Hot Tub" on kerännyt huikeat 120 miljoonaa katselukertaa.

Tiana Wilsonin faktat

  1. Hän lanseerasi oman tuotevalikoimansa vuonna 2018.
  2. Hän on hyvin lähellä vanhempiaan.
  3. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  4. Hän on esitellyt YouTube-kanavallaan toveriaan Ruby Rubea.
  5. Hän alkoi julkaista omia videoitaan huhtikuussa 2015.

Lue myös: Nikki Bella (Paini) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Lapset, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found