Arnetta Yardbourgh (Shaquille O'Neal Girlfriend) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Arnetta Yardbourgh? Hän on amerikkalainen liikenainen ja hyväntekijä. Hänet tunnetaan myös NBA-keskuksen Shaquille O’Nealin entisenä tyttöystävänä. Hän on amerikkalainen entinen ammattikoripalloilija, joka on urheiluanalyytikko TNT:n Inside the NBA -televisio-ohjelmassa. Häntä pidetään laajalti yhtenä National Basketball Associationin (NBA) historian suurimmista pelaajista. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Arnetta Yardbourghin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, tyttärestä, nettoarvosta ja monista muista faktoista hänestä.

Arnetta Yardbourgh Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Arnetta Yardbourgh on? Hän seisoo 5 jalan 8 korkeudella tai 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Arnetta Yardbourghin ikä

Kuinka vanha on Arnetta Yardbourgh? Hänen syntymäpäivänsä osuu 10. joulukuuta 1971. Tällä hetkellä hän on 48-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Houston Texasissa, Yhdysvalloissa.

Arnetta YardbourghWiki/Bio
Oikea nimiArnetta Yardbourgh
NimimerkkiArnetta
Kuuluisa As1. Yrittäjä

2. NBA-pelaajan entinen tyttöystävä

Shaquille O’Neal

Ikä48-vuotias
Syntymäpäivä10. joulukuuta 1971
SyntymäpaikkaHouston Texas, Yhdysvallat
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero8 (USA)
PoikaystäväShaquille O’Neal

(Hajotti vuonna 1996)

LapsetTytär: Taahirah O’Neal
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 300 000 dollaria (USD)

Arnetta Yardbourghin poikaystävä

Kuka on Arnetta Yardbourghin poikaystävä? Hänet yhdistettiin romanttisesti National Basketball Associationin pelaajaan Shaquille O’Nealiin. Pariskunta seurusteli neljä vuotta Hall of Famen kanssa vuosina 1992–1996. Myöhemmin he erosivat tammikuun alussa 1996. Heinäkuun 18. päivänä 1996 hän synnytti tyttövauvan, Taahirah O'Nealin. Entinen pariskunta on myös ylläpitänyt siviilisuhdetta tyttärensä syntymästä lähtien.

Arnetta Yardbourghin ura ja nettovarallisuus

Mikä on Arnetta Yardbourghin nettovarallisuus? Hän työskentelee pienyritysten omistajien, yrittäjien ja organisaatioiden kanssa ulkopuolisena valmentajana. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 300 000 dollaria (USD).

Arnetta Yardbourghin tosiasiat

  1. Koulutuksensa perusteella hän valmistui Judson High Schoolista San Antoniossa, Texasissa.
  2. Hän opiskeli Houstonin yliopistossa.
  3. Tällä hetkellä hän työskentelee Professional Life Coachina Otr life coaching, Inc:ssä.
  4. Vuonna 2012 Yardbourghista tuli myös Sugar Land Legendsin presidentti ja osaomistaja.
  5. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Anthony Ian Keasler (Shannon Leen aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found