Tiffany Ma (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Tiffany Ma on amerikkalainen Youtuberi ja sosiaalisen median tähti. Hänet tunnetaan hyvin kauneuden ja muotisisällön kaltaisten sisältöjen lataamisesta kanavalleen nimeltä MissTiffanyMa. Hän jakaa monia puolia elämästään päivittäisistä meikkirutiineistaan ​​henkilökohtaisiin suhteisiinsa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Tiffany Ma:n Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Tiffany Ma Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Tiffany Ma? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Tiffany Ma Age

Kuinka vanha on Tiffany Ma? Hänen syntymäpäivänsä osuu 31. maaliskuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän on sekarotuinen, puoliksi musta ja puoliksi valkoinen. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Sacramentossa, Kaliforniassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen sisarensa Tree Ma on myös YouTuber. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Cylito (Youtuber) Ikä, Bio, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Tiffany MaWiki/Bio
Oikea nimiTiffany Ma
NimimerkkiTiffany
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä31. maaliskuuta 1993
SyntymäpaikkaSacramento, CA
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväHyvä Matti
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Tiffany Ma -poikaystävä

Kuka on Tiffany Ma:n poikaystävä? Hän on romanttisesti sidoksissa Matt Fineen vuonna 2018. Aiemman seurusteluhistoriansa mukaan hän ei ole antanut mitään näkemyksiä treffielämästään.

Tiffany Ma Net Worth

Mikä on Net Worthin nettoarvo? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Lue myös: Brittani Boren (Youtuber) Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Aviomies, Leach-perhe, Faktat

Tiffany Ma Ura

Tiffany Ma kokee, että hänen työkokemuksensa ovat olleet erilaisia ​​kuin valkoisten kollegoidensa. Lähes 40-minuuttisessa videossaan hän kuvailee eri aikoja työmatkoilla, jolloin hänelle ja muutamalle valitulle muulle annettiin erilainen reitti. Hän sanoi, että matkoilla oli muutamia valittuja "tähtiä", joiden ympärille useimmat valokuvaukset rakennettiin, kun taas hänen ja muiden kuvaukset tuntuivat olevan täynnä yhteen; ja jossain vaiheessa brändi vaati kaiken lahjakkuuden esiintymään suoristettuina hiuksina.

Tiffany Ma Faktat

  1. Tiffany Ma on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  2. Vuonna 2013 hän julkaisi myös videon, jossa hän toteuttaa elinikäisen unelman, taivassukelluksen.
  3. Hän aloitti videoiden julkaisemisen vuonna 2011.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän osallistui UCLA:han.

Lue myös: WillNE (Youtuber) Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found