Dilraba Dilmurat (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Dilraba Dilmurat on tunnettu kiinalainen näyttelijä, laulaja ja malli. Hän nousi kuuluisuuteen vuonna 2017, kun Dilraba sijoittui Forbes China Celebrity 100 -listalla sijalle 37, vuonna 2019 sijalle 16 ja vuonna 2020 11:ksi. Tämän lisäksi hän on myös erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Dilraba Dilmuratin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Dilraba Dilmurat korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Dilraba Dilmurat on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 52 kg tai 112 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Dilraba Dilmuratin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Dilraba Dilmurat Age

Kuinka vanha on Dilraba Dilmurat? Hän syntyi 3. kesäkuuta 1992 Kiinassa. Hän on 28-vuotias. Hän on Kiinan kansalainen ja kuuluu uiguurien etniseen alkuperään.

Dilraba Dilmurat Wiki

Dilraba DilmuratWiki/Bio
Oikea nimiDilraba Dilmurat
NimimerkkiDilraba
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä3. kesäkuuta 1992
SyntymäpaikkaÜrümqi, Xinjiang, Kiina
SyntymämerkkiKaksoset
KansallisuusKiinalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 52 kg (112 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 20 miljoonaa dollaria (USD)
Dilraba-Dilmurat-ikä

Lue myös: Peyton List (Näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Dilraba Dilmurat poikaystävä

Kuka on Dilraba Dilmuratin poikaystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole miestä toistaiseksi. Dilraba on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa poikaystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa.

Dilraba Dilmurat Net Worth

Kuinka paljon Dilraba Dilmuratin nettoarvo on? Hän teki näyttelijädebyyttinsä vuonna 2006 esittäen Man Lin Naa elokuvassa Seven Swordsman. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 20 miljoonaa dollaria (USD).

Dilraba Dilmurat -perhe

Dilraba Dilmurat's syntyi Ürümqissä, Xinjiangissa, Kiinassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän kävi paikallista lukiota.

Dilraba Dilmurat Faktat

  1. Dilraba on yksi kysytyimmistä tuotemerkkilähettiläistä Kiinassa lukuisten tukisopimusten ansiosta, jotka vaihtelevat elintarvikkeista ja juomista, perushyödykkeistä, kauneus- ja vähittäiskaupan tuotteista mobiilisovelluksiin ja teknologisiin tuotteisiin.
  2. Hän tukee myös useita kansainvälisiä brändejä, kuten L'oreal Paris ja Mikimoto.
  3. P&G's Whisper näki myynnin kasvun saatuaan Dilraban edustajakseen.
  4. Dilraba on päättänyt sopimuksensa Dolce & Gabbanan kanssa Kiinassa tapahtuneen rasistisen mainostapahtuman jälkeen.
  5. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Gillian Anderson (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Poikaystävä, Puoliso, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit