Diego Maradona (Jalkapalloilija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Diego Maradona oli argentiinalainen jalkapalloilija ja manageri. Maradonan näkemys, syötöt, pallonhallinta ja tiputustaidot yhdistettiin hänen pieneen pituuteensa. Maradona oli jalkapallon historian ensimmäinen pelaaja, joka asetti maailmanennätyksen siirtomaksun kahdesti: ensin siirtyessään Barcelonaan silloisen maailmanennätyksen 5 miljoonalla punnalla ja toiseksi Napoliin 6,9 miljoonan punnan ennätysmaksulla. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Diego Maradonan elämästä, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Diego Maradona Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Diego Maradona oli? Hän seisoo 5 jalkaa 5 tuuman korkeudella tai muuten 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 75 kg tai 165 paunaa. Hänellä oli tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

Diego Maradona Ikä

Kuinka vanha Diego Maradona oli kuollessaan? Hän syntyi 30. lokakuuta 1960 Policlínico Evita -sairaalassa Lanúsissa, Buenos Airesissa. Hän oli kuollessaan 60-vuotias. Hänet kasvatettiin Villa Fioritossa, slummikaupungissa Buenos Airesin etelälaidalla, Argentiinassa. Hän oli ensimmäinen poika neljän tyttären jälkeen. Hänellä on kaksi nuorempaa veljeä. nimesi brasilialaisen pelintekijän Rivellinon ja Manchester Unitedin laitahyökkääjän George Bestin inspiraation antajiksi kasvaessaan.

Lue myös: Brock Lesnar (WWE) Bio, Wiki, Pituus, Paino, Ikä, Ura, Vaimo, Puoliso, Nettovarallisuus, Faktat

Diego MaradonaWiki/Bio
Oikea nimiDiego Armando

Maradona

NimimerkkiDiego Maradona
Kuuluisa AsJalkapallopelaaja
Ikä60-vuotias (kuollut)
Syntymäpäivä30 päivänä lokakuuta 1960
SyntymäpaikkaBuenos Aires,

Argentiina

SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusargentiinalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 75 kg (165 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero8 (USA)
LapsetDalma ja Gianinna
Vaimo/puolisoClaudia
Nettovarallisuusnoin 100 000 dollaria (USD)

Diego Maradona vaimo

Kuka oli Diego Maradonan vaimo? Hän oli naimisissa Claudian kanssa, josta hän erosi vuonna 2004. Lisäksi pari oli myös siunannut kahdella tyttärellä nimeltä Dalma ja Gianinna.

Lue myös: Mojo Rawley (Paini) Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vartalonmittaus, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Diego Maradona Net Worth

Mikä oli Diego Maradonan nettovarallisuus? Hän oli yksi maailman parhaiten palkatuista urheilijoista, mutta riippuvuuden, oikeudellisten ja taloudellisten ongelmien vuoksi hänen omaisuutensa pieneni vakavasti hänen kuoltuaan. Maradonan nettovarallisuuden arvioitiin olevan noin 100 000 dollaria. Lisäksi Napolissa vuosina 1984–1991 pelatessaan jalkapalloilija keräsi 37 miljoonaa euroa (59,9 miljoonaa dollaria) maksamattomina veroina.

Diego Maradona ura

Lahjakkuusetsijät huomasivat Diego Maradonan 10-vuotiaana, ja hän liittyi Argentinos Juniorsin nuorisojärjestelmään 15-vuotiaana vuonna 1975. Diego Maradona teki molemmat Argentiinan maalit vuoden 1986 MM-kisojen puolivälierissä Englantia vastaan; yksi maaleista johtui Maradonalle epäonnistuneesta käsipallon puhelusta ja tuli tunnetuksi "Jumalan käsi" -maalina.

Diego Maradona tosiasiat

  1. Diego teki ammattilaisdebyyttinsä Argentinos Juniorsissa 10 päivää ennen 16-vuotissyntymäpäiväänsä,
  2. Maradona allekirjoitti sopimuksen Boca Juniorsin kanssa 20. helmikuuta 1981.
  3. Hänet siirrettiin Barcelonaan Espanjaan tuolloin maailmanennätyspalkkiolla, 5 miljoonalla punnalla.
  4. Kävittyään 15 kuukauden kilpailukiellon epäonnistumisesta kokaiinitestissä, Maradona jätti Napolin häpeään vuonna 1992.
  5. Hän pelasi ensimmäisen MM-turnauksensa vuonna 1982 uudessa asuinmaassaan Espanjassa.

Lue myös: Joyce Vieira (MMA Fighter) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found