Conan Gray (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Conan Gray on yhdysvaltalainen laulaja. Hän mainostettiin kuuluisuuteen, joka sai ensimmäisenä mainetta omalla YouTube-kanavallaan julkaisemalla cover-kappaleita ja alkuperäiskappaleita. Hän julkaisi EP:n Sunset Season vuonna 2018 ja useita singlejä vuonna 2019, kuten "The King" ja "Comfort Crowd". Hän teki sopimuksen Republic Recordsin kanssa ja julkaisi debyyttistudioalbuminsa Kid Krow maaliskuussa 2020. Kuuntele bioa ja tiedä lisää Conan Grayn iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, urasta, nettovarallisuudesta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Conan Gray Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Conan Gray? Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuuman korkeudella tai muuten 1,75 metrin tai 175 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 69 kg tai 152 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 44-32-38 tuumaa. Hänen hauislihansa koko on 21 tuumaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset.

Conan GrayWiki/Bio
Oikea nimiConan Lee Gray
NimimerkkiConan Gray
Kuuluisa AsLaulaja, sosiaalisen median tähti
Ikä21 vuotias
Syntymäpäivä5. joulukuuta 1998
SyntymäpaikkaSan Diego, CA
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
KorkeusNoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,75 m)
PainoNoin 69 kg (152 lbs)
RunkotilastotNoin 44-32-38 tuumaa
Silmien väriRuskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 12 miljoonaa dollaria (USD)

Conan Greyn tyttöystävä

Kuka on Conan Grayn nykyinen tyttöystävä? Hän ei ole antanut oivalluksia romanttisesta elämästään. Hän on sinkku eikä seurustele kenenkään kanssa. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tunneta julkisesti.

Conan Grayn ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Conan Grayn nettovarallisuus on? Hän loi YouTube-kanavansa alun perin 14. tammikuuta 2013, ja kutsui sitä nimellä ConanXCanon. Hänellä on yli 2,3 miljoonaa tilaajaa YouTube-kanavallaan. Hänen kappaleensa ”Idle Town” musiikkivideolla on yli 15 miljoonaa katselukertaa. Kuten vuonna 2020, Conan Grayn nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 12 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Conan Graysta

  • Conan Gray syntyi 5. joulukuuta 1998 San Diegossa, Kaliforniassa. Hän on 21-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalainen ja hänellä on sekalaista etnistä alkuperää.
  • Hän loi YouTube-kanavansa alun perin 14. tammikuuta 2013 ja kutsui sitä nimellä ConanXCanon.
  • Häntä ylistetään usein hänen arvostuksestaan ​​Americanaan liittyvää nostalgiaa kohtaan.
  • Gray on äänittänyt musiikkia, näyttänyt taidetta ja luonut muita videoita vlogiinsa, jolla on yli 25 miljoonaa katselukertaa.
  • Allekirjoitettuaan levytyssopimuksen Republic Recordsin kanssa vuonna 2018, hän julkaisi debyytti-EP:nsä Sunset Season, joka sai yli 300 miljoonaa suoratoistoa verkossa.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  • Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään, ja hänellä on siellä yli 2,2 miljoonaa.

Lue myös: Yungblud (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found