Ellenette Brown (Cyntoia Brownin äiti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tytär, nettovarallisuus, aviomies, tosiasiat

Ellenette Brown tunnetaan paremmin Cyntoia Brownin adoptioäitinä. Ellenette kasvatti hänet kuin omaa lastaan. Lisäksi Cyntoian biologinen äiti Georgina Mitchell joi alkoholia raskauden aikana. Brownin puolustusasianajajat väittivät myöhemmin, että tämä aiheutti hänelle sikiön alkoholispektrihäiriön. Brownin syntymän jälkeen Mitchell alkoi käyttää crack-kokaiinia. Koska Mitchell ei kyennyt huolehtimaan tyttärestään, hän asetti lapsen adoptoitavaksi. Cyntoian tapauksesta on tehty dokumentti nimeltä Murder to Mercy: The Cyntoia Brownin tarina, ja se on nyt katsottavissa Netflixissä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ellenette Brownin elämämatkasta tyttärensä Cyntoia Brownin kanssa.

Ellenette Brownin ikä

Kuinka vanha on Ellenette Brown? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 60-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Ellenette Brown Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Ellenette Brown on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 132 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-32-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Ellenette Brownin tytär

Ellenette Brownin tytär Cyntoia Brown joutui vankilaan 43-vuotiaan kiinteistönvälittäjä Johnny Allenin murhasta, jonka hän sanoi pyytäneen häntä seksiin ollessaan 16-vuotias teini-ikäinen ihmiskaupan uhri. Kävittyään 13 vuotta vankilassa hän vapautui ennenaikaisesti 7. elokuuta 2019. Georgina synnytti Cyntoian 16-vuotiaana ja vahvisti juoneensa runsaasti koko raskauden ajan. Georgina kertoo, että hänen oma äitinsä ampui itseään vatsaan, kun hän oli lapsi, ja että hänen perheessään esiintyi alkoholin väärinkäyttöä ja itsetuhoisia taipumuksia. Joan Warren on Georgina Mitchellin äiti ja Cyntoia Brownin isoäiti.

Lue myös: Amy Waters Davidson (Pete Davidsonin äiti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Faktat

Ellenette Brown Wiki

Ellenette BrownWiki/Bio
Oikea nimiEllenette Brown
NimimerkkiEllenette
Kuuluisa AsAdoptioäiti

Ellenette Brown

Ikä60-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 65 kg (132 lbs)
Kehon mitatnoin 36-32-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetCyntoia Brown
Aviomies/puolisoNaimaton
NettovarallisuusNA

Ellenette Brown aviomies

Kuka on Ellenette Brownin aviomies? Hän on naimaton nainen. Hänet tunnetaan Cyntoia Brownin äitinä, joka adoptoi äitinsä, koska hänen biologinen äitinsä Georgina Mitchell oli erittäin julma ja töykeä, joka ei kyennyt huolehtimaan Cyntoiasta ja asetti hänet adoptioon.

Lue myös: Deborah Elizabeth Sawyer (Doja Cat Mother) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Faktat

Ellenette Brownin nettoarvo

Mikä on Ellenette Brownin nettovarallisuus? Hänen tuloistaan ​​ei kerrota mitään. Hänet tunnustetaan julkisesti vain Cyntoia Denise Brownin äidiksi.

Ellenette Brownin tosiasiat

  1. Ellenette Brown ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  2. Hän on hyvin lähellä tytärtään Cyntoiaa.
  3. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  4. Ellenette ei jaa paljon tietoa henkilökohtaisesta elämästään.
  5. Hän haluaa pitää henkilökohtaisen elämänsä poissa parrasvalosta.
  6. Hänen tyttärensä Cyntoia Brown on amerikkalainen kirjailija ja puhuja, joka tuomittiin Johnny Michael Allenin murhasta ja ryöstöstä.

Lue myös: Charlie Elena (Alex Morganin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Isä, Äiti, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit