Tim Ryan (poliitikko) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, vaimo, lapset, ura: 10 faktaa hänestä

Kuka on Tim Ryan? Hän on amerikkalainen poliitikko, joka on toiminut Yhdysvaltain edustajana Ohion 13. kongressipiirissä vuodesta 2013. Hän on Yhdysvaltain edustaja Ohion 17. kongressipiirissä, joka astui virkaan vuonna 2003. Hän on demokraattipuolueen jäsen ja hän on toiminut aseellisessa komiteassa. yksiköt ja budjettivaliokunta. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Tim Ryanin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, nettovarallisuudesta, vaimosta, lapsista, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Tim Ryan Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Tim Ryan on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 68 kg tai 149 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Tim Ryan Age

Kuinka vanha on Tim Ryan? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. heinäkuuta 1973. Tällä hetkellä hän on 47-vuotias. Hänen horoskooppi on Syöpä. Hän syntyi Nilesissä, OH. Hänellä on Australian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Tim RyanWiki/Bio
Oikea nimiTimothy John Ryan
NimimerkkiTim
Kuuluisa AsPoliitikko
Ikä47-vuotias
Syntymäpäivä16. heinäkuuta 1973
SyntymäpaikkaNiles, OH
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,79 m)
Painonoin 68 kg (149 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriRuskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
LapsetBrady Ryan
puolisoAndrea Zetts
NettovarallisuusNoin 250 miljoonaa dollaria (USD)

Tim Ryanin vaimo ja lapset

Kuka on Tim Ryanin vaimo? Vuonna 2013 Ryan meni naimisiin koulun opettajan Andrea Zettsin kanssa; he ovat asuneet Howland Townshipissa lähellä Warrenia Ohiossa siitä vuodesta lähtien. Vuonna 2014 Ryan ja Andrea Zetts saivat pojan, Bradyn. Ryan asuu myös Zetsin kahden lapsen kanssa edellisestä suhteesta.

Tim Ryanin ura ja nettoarvo

Mikä on Tim Ryanin nettovarallisuus? Hän työskenteli Yhdysvaltain edustajan Jim Traficantin avustajana valmistuttuaan Bowling Green State Universitystä. Hän toimi Ohion senaatissa vuosina 2001–2002 ennen kuin voitti vaalit Traficantin seuraajaksi. Marraskuussa 2016 Ryan käynnisti epäonnistuneen haasteen päästääkseen Nancy Pelosin paikasta edustajainhuonedemokraattien puoluejohtajasta. Hän oli ehdokkaana vuoden 2020 demokraattien presidenttiehdokkuuteen ennen kuin päätti kampanjansa 24. lokakuuta 2019 ehdolle uudelleenvaaleissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 250 miljoonaa dollaria (USD).

10 faktaa Tim Ryanista

  1. Varhainen elämä ja perhe: Hänet kasvatti hänen yksinhuoltajaäitinsä Rochelle Ryan isovanhempiensa avustuksella.
  2. Tim Ryanin koulutus: Hän pelasi pelinrakentajaa lukion yliopistojoukkueessaan ennen kuin hän valmistui valtiotieteen kandidaatiksi Bowling Green State Universitystä.
  3. Hän valmistui John F. Kennedyn lukiosta.
  4. Hän kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän on irlantilaista ja italialaista syntyperää.
  5. Vuodesta 2000 vuoteen 2002 hän palveli puoli vuotta Ohion osavaltion senaatissa.
  6. Ryan värvättiin pelaamaan jalkapalloa Youngstown State Universityssä, mutta polvivamma päätti hänen pelaajauransa ja hän siirtyi Bowling Green State Universityyn.
  7. Huhtikuussa 2016 Ryan twiittasi: ”Olin Jerusalemissa muutama viikko sitten ja näin omakohtaisesti Israelin kohtaaman vaarallisen uhan. Israelilla on oikeus puolustaa itseään terrorilta."
  8. Marraskuussa 2016 Ryan käynnisti epäonnistuneen haasteen päästääkseen Nancy Pelosin edustajainhuonedemokraattien puoluejohtajan paikasta.
  9. Hän oli ehdokkaana vuoden 2020 demokraattien presidenttiehdokkuuteen ennen kuin päätti kampanjansa 24. lokakuuta 2019 ehdolle uudelleenvaaleissa.
  10. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.

Lue myös: Boris Johnson (poliitikko) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ikä, Vaimo, Lapset, Perhe-elämä, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found