Crawford Collins (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Crawford Collins on tunnettu Instagram, Twitter ja YouTuber. Hän mainosti tähtikuuluisuutta tekemällä yhteistyötä veljensä ja internettähti Christian Collinsin kanssa komediassa Vine-videoissa. Hänellä on miljoonia seuraajia Vine-kanavallaan. Hän liittyi The Reality Housen näyttelijöihin vuonna 2019. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Crawford Collinsin Wikipediasta, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Crawford Collinsin pituus ja paino

Kuinka pitkä Crawford Collins on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 64 kg tai 134 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Crawford Collinsin ikä

Kuinka vanha on Crawford Collins? Hänen syntymäpäivänsä osuu 15. huhtikuuta 1997. Hän on 23-vuotias. Hänen horoskooppi on Oinas. Hän syntyi Kanadassa. Hänellä on Kanadan kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Dan Bilzerian (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Crawford Collinsin Wikipedia

Crawford CollinsWiki/Bio
Oikea nimiCrawford Collins
NimimerkkiCrawford
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä15. huhtikuuta 1997
SyntymäpaikkaKanada
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 64 kg (134 lbs)
Kehon mitatnoin 39-29-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväNezza
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 30 000 dollaria (USD)

Crawford Collinsin tyttöystävä

Kuka on Crawford Collinsin tyttöystävä? Hänellä on romanttinen yhteys Nezzaan. Pariskunta on seurustellut toistensa kanssa lokakuusta 2020 lähtien. Lisäksi hän seurusteli aiemman seurusteluhistoriansa mukaan Emily Tostan kanssa.

Lue myös: Emily Tosta (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Crawford Collinsin nettoarvo

Mikä on Crawford Collinsin nettovarallisuus? Hän julkaisi ensimmäisen Vine-videonsa "Kuinka minusta tuntuu, kun puhelimeni kuolee" 20. helmikuuta 2014, joka on kerännyt yli 750 000 seuraajaa vain viidessä kuukaudessa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 30 000 dollaria (USD).

Crawford Collinsin perhe

Crawford Collinsin äidin nimi on Stacey ja isän nimi John. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi sisarta nimeltä Kirsten Collins ja Karisma Collins sekä veli Christian. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Crawford Collinsin ura

Crawford Collins esitti viittauksia popkulttuuriin useissa Vine-videoissaan ilmaistakseen tiettyjä tunteita tietystä tilanteesta. Vuonna 2018 hän ja Christian kilpailivat "Kuka tietää kuka paremmin" -pelissä. Lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Lapsuudesta lähtien hän oli erittäin intohimoinen verkkomaailmaan ja halusi jatkaa uraa Internetin maailmassa.

Crawford Collinsin faktat

  1. Crawford Collins on hyvin lähellä äitiään ja jakoi usein kuvia äitinsä kanssa sosiaalisen median alustoillaan.
  2. Hän rakastaa koripallon pelaamista.
  3. Hänen harrastuksiaan ovat kitaransoitto ja tanssiminen.
  4. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja rakastaa vuorovaikutusta fanien kanssa.
  5. Punainen on hänen lempivärinsä.
  6. Hän jakaa selfieitä Crawford Collinsin Instagram-tilillään.
  7. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä ja hänellä on myös kaksi lemmikkikoiraa.

Lue myös: Anna Nystrom (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found