Ash On LoL (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Ash On LoL on amerikkalainen sosiaalisen median pelaaja. Hänet tunnetaan parhaiten live-striimeistään Twitchissä ja online-esiintymisestään Fortnitessa. Hän on ansainnut vaikuttavan fanikunnan live-lähetystellään peleistä, kuten Bloodborne ja The Walking Dead. Ash On LoL myös omistaa YouTube-kanavan, jossa hän julkaisee pelistriimejä, ja sillä on yli 96 K tilaajaa. Toisin kuin muut naispuoliset online-pelaajat, Ash On LoL osoittaa harvinaista raittiutta, joka on auttanut häntä saavuttamaan näkyvyyden online-videopelien skenaariossa. Häntä pidetään nykyään yhtenä maailman tunnetuimmista pelaajista. Hän on aktiivinen Twitterissä ja hänellä on n. 115 K+ seuraajaa siellä. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Ash On LoL:n Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Ash On LoL Korkeus, Paino & Mitat

Kuinka pitkä Ash On LoL on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Ash On LoL:n kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-25-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Ash On LoL Age

Kuinka vanha on Ash On LoL? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 20-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Ash On LoL Family

Mikä on Ash On LoL:n oikea nimi? Hänen oikea nimensä on Sugoi ash. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Pokelawls (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Ash LoL Wikissä

Ash On LoLWiki/Bio
Oikea nimiSugoi tuhka
NimimerkkiAsh On LoL
Kuuluisa AsTwitch tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä24-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 32-25-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 100 000 dollaria (USD)

Ash On LoL Boyfriend

Kuka on Ash On LoL:n poikaystävä? Kuuluisa Twitch-tähti Ash On LoL ei ole romanttisesti liitetty keneenkään näinä hetkinä. Hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Igotthejoos (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Ash On LoL Net Worth

Mikä on Ash On LoL:n nettoarvo? Hyvin nuorena Ash On LoL tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 100 000 dollaria (USD).

Ash On LoL Facts

  1. Ash On LoL rakastaa animesarjojen katsomista.
  2. Hänen kaikkien aikojen suosikkisarjansa on Attack on Titan.
  3. Hän piti myös animesarjoista "Fullmetal Alchemist", "Kill La Kill, Death Note", "Sword Art Online" ja "Is it Wrong up Girls in a Dungeon?"
  4. Ash On LoL rakastaa tanssia.
  5. Hän esittää myös temppuja, joita on jännittävää katsoa.
  6. Hänet nähdään usein erilaisissa baareissa ja loungeissa viettämässä laatuaikaa ystäviensä kanssa.

Lue myös: Zookdook (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found