Keith Powers (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Keith Powers on yhdysvaltalainen malli ja näyttelijä. Hän nousi tunnetuksi Cameron Drakena Netflixin #REALITYHIGH-sarjassa ja näytteli Theoa MTV-sarjassa Faking It. Hän on myös ollut elokuvissa Famous in Love ja The New Edition Story. Aikaisemmin hän työskenteli mallina tunnettujen tuotemerkkien, kuten Calvin Kleinin, GQ:n, Guessin ja Sketchersin, kanssa. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Keith Powersin iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, perheestä, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Keith Powersin pituus ja paino

Kuinka pitkä Keith Powers on? Hän seisoo 6 jalkaa 1 tuuman korkeudella tai muuten 1,87 metrin tai 187 cm:n korkeudella. Hän painaa 59 kg tai 130 paunaa. Hän painaa noin 70 kg tai 154 paunaa. Hänen vartalonsa ovat 44-32-37 tuumaa. Hänen hauislihansa koko on 21 tuumaa. Hän on voimistelija. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset.

Keith PowersWiki/Bio
Oikea nimiKeith Powers
NimimerkkiKeith
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä22. elokuuta 1992
SyntymäpaikkaSacramento, CA
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
KorkeusNoin 1,87 m (6 jalkaa 1 tuumaa)
PainoNoin 70 kg (154 lbs)
RunkotilastotNoin 44-32-37 tuumaa
Rintaliivikupin kokoNoin 21 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväRyan Destiny
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 5 miljoonaa dollaria (USD)

Keith Powersin tyttöystävä

Kuka on Keith Powersin nykyinen tyttöystävä? Hän on suhteessa laulaja Ryan Destinyyn. Vuodesta 2017 lähtien kaksikko on seurustellut keskenään. He jakavat loistavan siteen keskenään. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Keith Powersin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Keith Powers? Hänen syntymäpäivänsä osuu 22. elokuuta 1992. Hän syntyi Sacramentossa, Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen äitinsä nimi on Jennifer Clark ja isä nimeltä Keith Powers, Sr.. Koulutukseltaan hän osallistui Sheldon High Schooliin.

Keith Powersin ura ja nettovarallisuus

Kuinka paljon Keith Powersin nettovarallisuus on? Hän aloitti mallintyön 9-vuotiaana äitinsä vaikutuksesta, mutta hänestä kehittyi intohimo urheiluun. Hän pelasi jalkapalloa laajan vastaanottimena Sheldon High Schoolissa. Hän sai roolin elokuvissa, kuten House Party: Tonight’s the Night, Netflixin alkuperäinen elokuva Reality High, Mitä/jos vuonna 2019 ja paljon muuta. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 5 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Stella Ritter (Transsukupuolinen) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Sukupuoli, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Faktaa Keith Powersista

  • Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​Ronnie DeVoena BETin minisarjassa The New Edition Story ja Tyreena elokuvassa Straight Outta Compton.
  • Hän käveli Calvin Kleinin puolesta vuoden 2014 miesten muotiviikolla Milanossa.
  • Hän teki kannen Skechersille, ja hänestä tuli Aéropostalen kasvot.
  • Hän näytteli Guttaa BET-hip hop -antologiasarjassa Tales ja Cameron Drakea Netflixin alkuperäisessä elokuvassa Reality High.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  • Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Daveed Diggs (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit