Dhar Mann (Yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Dhar Mann on amerikkalainen yrittäjä, elokuvantekijä ja maailman katsotuin inspiroivan sisällön luoja. Hän on Dhar Mann Studiosin toimitusjohtaja, jossa he luovat lyhyitä, inspiroivia videoita. Hän uskoo: "Jos joku ei usko sinuun pahimmillasi, älä anna heidän juhlia kanssasi parhaimmillasi." Häntä mainostettiin tähtikuviksi useiden yritysten perustamisesta, hänen elämää ja liiketoimintaa käsitteleviä motivaatiovideoita on katsottu miljardeja kertoja, ja miljoonat ihmiset ovat jakaneet niitä. Videot kuvaavat näyttelijöiden näyttämiä tosielämän tilanteita, jotka opettavat tärkeitä elämäntunteja. Tämän lisäksi hän on myös erittäin kuuluisa sosiaalisen median alustoilla. Hänellä on yli 4 miljoonaa tilaajaa YouTube-kanavallaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Dhar Mannin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, tyttärestä, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Dhar Mannin pituus ja paino

Kuinka pitkä Dhar Mann on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 71 kg tai 156 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 9,5 US.

Dhar Mannin aika

Kuinka vanha on Dhar Mann? Hänen syntymäpäivänsä osuu 29. toukokuuta 1984. Tällä hetkellä hän on 36-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Glenn Stearns (yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Vaimo, Lapset, Ura, Faktat

Dhar Mann Wiki

Dhar MannWiki/Bio
Oikea nimiDhar Mann
NimimerkkiDhar
Kuuluisa AsYrittäjä
Ikä36-vuotias
Syntymäpäivä29. toukokuuta 1984
SyntymäpaikkaKalifornia, Yhdysvallat
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 71 kg (156 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero9,5 (USA)
LapsetElla Rose
Vaimo/puolisoLaura Gurrola
Nettovarallisuusnoin 2,8 miljoonaa dollaria (USD)

Dhar Mannin vaimo

Kuka on Dhar Mannin vaimo? Hän on kihloissa sosiaalisen median tähti Laura Gurrolan kanssa syyskuussa 2019. Pariskunta on myös siunattu lapsilla. Hänellä ja Lauralla on tytär nimeltä Ella Rose 1.5.2020. Yhdessä hän ja Laura johtavat YouTube-kanavaa Dhar and Laura.

Lue myös: Jeffree Star (yrittäjä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Seksuaalisuus, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Perhe, Faktat

Dhar Mannin nettoarvo

Mikä on Dhar Mannin nettoarvo? Hän on kuuluisa Yrittäjä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2,8 miljoonaa dollaria (USD). Hänen inspiroiva sisältönsä ja eksklusiiviset lahjat ovat tehneet suosiota hänen fanien ja seuraajiensa keskuudessa.

Dhar Mannin ura

Dhar Mann perusti tuotantoyhtiön Dhar Mann Studiosin vuonna 2018. Hän perusti myös kiinteistönvälitysyrityksen. Hänellä on myös toimipisteet Washingtonissa, D.C.:ssä ja Arizonassa.

Dhar Mannin perhe

Dhar Mannin äidin nimi on Baljit ja isän nimi Surinder Singh. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän osallistui Kalifornian yliopistoon ja hänellä on valtiotieteen ja taloustieteen tutkinto.

Dhar Mannin tosiasiat

  1. Dhar Mann luo inspiroivaa sisältöä miljoonille sosiaalisen median seuraajilleen.
  2. Mann ansaitsi suurimman osan varallisuudestaan ​​​​kiinteistönhoitoyhtiöstään, jonka hän perusti yliopistoon, weGrow-yrityksestä, LiveGlam-yhtiöstä.
  3. Hänen studionsa on videotuotantoyhtiö, jonka tavoitteena on luoda positiivista sisältöä sosiaalisen median sukupolvelle.
  4. Nämä vakuuttavat tarinat kuvaavat näyttelijöiden näyttämiä tosielämän tilanteita, jotka opettavat tärkeitä elämäntunteja, jotka ovat saaneet vaikutteita Dharin henkilökohtaisesta menestyksestä ja epäonnistumisesta.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Rob Dyrdek (Yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit