Genesis Lopez (kuntomalli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Vanhemmat, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Genesis Lopez (s. 15. heinäkuuta 1993) on yhdysvaltalainen kuntomalli, näyttelijä ja Instagram-persoonallisuus, joka on saanut valtavan fanin erittäin lyhyessä ajassa. Hän on fitnessguru tämän päivän nuorille. Monet nuoret tuskin menestyvät urallaan nuorena. Lopez on kuitenkin yksi harvoista, jotka ovat lyöneet iltapäivälehtiä kovasti hienolla muotillaan. Äitinsä avulla Lopez liittyi Instagramiin vuonna 2014, ja hänen postauksensa monien suunnittelijavaatteiden kanssa houkuttelivat monia muodikkaita. Lisäksi hänen viehätyksensä, maineensa ja muodin tajunsa houkuttelivat myös tunnettuja mainostajia ja brändejä.

Kuntovalmentajana hän sisältää monia harjoitusrutiineja, kuten takapotkuja, syöksyjä, tankokyykkyjä ja takapotkuja. Itse asiassa hänen moitteeton muodin tajunsa ei ole vain houkutellut, vaan myös vaikuttanut hänen nettovarallisuuteensa. Katso tämä elämäkerta saadaksesi tietoa hänen iästään, pituudestaan, painostaan, elämästään, poikaystävästään, lapsuudestaan, perhe-elämästään, saavutuksistaan ​​ja hauskoja faktoja hänen elämästään.

Ikä, pituus, paino ja kehon mitat

Fitness-malli Genesis Lopez on 28-vuotias, joka käyttää intohimoaan mallinnukseen ja hyvää ulkonäköään ansaitakseen elantonsa. Hän on yksi niistä nuorista malleista, jotka häpeävät pitääkseen hyvännäköisenä kameroiden edessä. Kaunis malli näyttää kuitenkin vähemmän häiritsevän negatiiviset kriitikot. Hänen tavoitteenaan on pitää seuraajien määrä jatkuvasti lisääntymässä sosiaalisessa mediassa. Lisäksi hänen ruumiinsa on hänen suurin voimavaransa. Lisäksi nuori malli pitää kunnossa kuntoilemalla säännöllisesti. Ihastuttava Genesis Lopez on 5 jalkaa ja 6 tuumaa pitkä ja painaa 62 kiloa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-26-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivejä, joiden koko on 34 C. Tämä on hänen ruskeanvaaleiden hiustensa lisäksi. Hänellä on täyteläiset huulet.

Poikaystävä & Treffit

28-vuotiaana Lopez on omistautunut opiskeluilleen ja uralleen. Amerikkalaista mallia ei ole liitetty mihinkään suhteeseen. Hän on nouseva tähti, joka on osoittanut sitoutumistaan ​​taitojensa ja kykyjensä kehittämiseen. Siitä huolimatta Lopez sanoo tietävänsä mitä show-bisneksessä tapahtuu, ja hän on valmis käsittelemään kuuluisuuden mukanaan tuomia huhuja. Nuorena tytön mallintyö voi olla haastavaa, koska monet nauttivat nuorten kykyjen negatiivisesta hyödyntämisestä. Tästä huolimatta Genesis Lopez on päässyt niin pitkälle alalla. Nykyisen edistymisensä mukaan malli ei pysähdy lähiaikoina. Hänen siro valokuvausaseensa on inspiraationa suurille seuraajille, lapsille, teini-ikäisille ja vanhemmille, jotka suihkuttavat häntä suurella rakkaudella. Genesis Lopez onkin yksi monista amerikkalaisen teollisuuden malleista, joiden uskotaan olevan viihdeteollisuuden tulevaisuuden kasvot.

Genesis Lopez Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiGenesis Mia Lopez
NimimerkkiGenesis
Ikä28 vuotta vanha
Syntymäpäivä15. heinäkuuta 1993
AmmattiFitness malli
Kuuluisa1. Kuntosisältö

2. Instagram-tähti

SyntymäpaikkaMiami, Florida, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysMonirotuinen laskeutuminen

(japani/brasilia)

ZodiacSyöpä
Nykyinen asuinpaikkaMiami, Florida, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'6"

Senttimetrit: 168 cm

Mittarit: 1,68 m

PainoPaino: 62 kg

Paunaa: 136 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

36-26-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriRuskea
Hiusten väriVaalea
Vaatekoko6 (USA)
Kengännumero7 (USA)
Tatuointeja?NA
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Ex-poikaystävälistaEi tunnettu
Nykyinen poikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusValmistua
YliopistoLukio Miamissa
KouluFloridan osavaltion yliopisto
Suosikki
LempiväriPunainen
SuosikkikeittiöEspanjalainen ja kiinalainen keittiö
LempielokuvaTarantinon elokuvat
Suosikki loma

Kohde

Kreikka
HarrastuksetMatkailu, ostokset, kuntoharjoitukset
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 200 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetNoin 15 000 Yhdysvaltain dollaria
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, verkkosivusto

Bio, vanhemmat ja varhainen elämä

Genesis Lopez syntyi 15. heinäkuuta 1993 Miamissa, Floridassa, Yhdysvalloissa. Hän on Brasilian kansalaisuus. Lopez kuuluu pohjimmiltaan japanilais-brasilialaisten etniseen alkuperään. Hänen perhetietonsa eivät ole julkisia. Mutta hänellä on sisaruksia. Koulutukseltaan hän on suorittanut koulunsa yksityisessä koulussa Miamissa. Myöhemmin hän ilmoittautui Florida State Universityyn ja suoritti tutkinnon. Hän on pienestä pitäen ollut erittäin intohimoinen malliksi tulemiseen.

Ura

Kauneus on asuste, jota useimmat naiset rakastavat, ja Genesis Lopez on omaksunut sen ja käyttänyt sitä urana. Hän on myös malli, brändin kannattaja ja kuntovalmentaja. Hänen moitteeton muodin tajunsa ei ole vain houkutellut, vaan myös vaikuttanut hänen nettovarallisuuteensa. Siitä on tullut myös peili monille nuorille tytöille, erityisesti muotiasioissa. Hänellä on kurvikas ja seksikäs vartalo, ja hänellä on myös vilkas glamouri ja kauneus, joka houkuttelee monia ihmisiä tähän asti. Hän sai lisää suosiota Instagram-tilinsä "genesislopezofficial" kautta lataamalla jatkuvasti kuumia kuviaan Instagramiin, mikä sai lisää seuraajia.

Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään, jonka hän loi vuonna 2016. Hän on myös fitnessfriikki, joka on erittäin tiukka ruokavalionsa suhteen. Hän jakaa myös päivittäisen treeniohjelmansa, joka löytyy osoitteesta "Greatestphysiques.com". Hän tekee monenlaisia ​​harjoituksia, kuten tankokyykkyjä, takapotkuja, hyppyjä, köysihyppyjä ja takapotkuja.

Katso tämä postaus Instagramissa

Maanantain jauhamisaika 👏 Toivottavasti kaikilla on alkanut viikko upeasti! ❤️

Genesis Lopezin (@genesislopezofficial) jakama viesti 9. joulukuuta 2019 klo 7.45 PST

Hyvämaineiset mainostoimistot ja brändit ovat lähestyneet Lopezia sen jälkeen, kun hän oli koristellut Instagram-tiliään söpöillä ja kiehtovilla kuvilla. Myös hänen seuraajamääränsä Instagramissa on kasvanut. Kaikki nämä ovat lisänneet hänen nykyistä nettovarallisuuttaan. Nettovarallisuuden kasvu johtuu siitä, että nuori malli tekee erilaisia ​​merkintöjä. Lahjakas tuleva malli, joka on vielä tekemättä enemmän urallaan. Fitness-malli tekee yhteistyötä myös urheilijan kanssa BangEnergyn ja VPX:n kanssa. Lopez on erittäin määrätietoinen ylläpitääkseen kuntoaan ja hänellä on tulevaisuuden tavoitteita. Hän oli malli Elite Model Managementille ja on esiintynyt myös useissa aikakauslehdissä.

Genesis Lopezin nettoarvo

Nuori kuuluisa malli on kerännyt huomattavan määrän omaisuutta mallintyön, tuotemerkkihyväksynnän, kiitoratasopimusten ja bloggaamisen ansiosta. Genesis Lopezin arvo on 200 000 dollaria. Se ei ehkä nosta häntä miljonäärien listalle, mutta hänen nettovarallisuutensa arvellaan kasvavan, kun hän vanhenee liiketoiminnassa. Niille, jotka ovat kiinnostuneita tietämään Lopezin asuinpaikasta, Genesis Lopez on vielä alaikäinen eikä ole vielä investoinut kotiin ja autoon. Hän asuu vanhempiensa talossa Kaliforniassa yhdessä sisarusten kanssa.

Genesis Lopezin mahtava 5 päivän harjoitussuunnitelma naisille

Tällä naisten 5 päivän harjoitusohjelmalla vahvistat, kiristät ja kohdistat rasvanpudotukseen sekä kardio- että vastustusharjoittelulla. Alle viikossa tunnet olosi itsevarmaksi, seksikkääksi ja urheilulliseksi. Tämä lyhytaikainen kehonmuutoskorjaus toimii ponnahduslautana – nopeuttaa sinua saavuttamaan laihan vartalon menestyksen. Tiedämme, että haluat välttää tilaa vievän, liian lihaksikkaan ilmeen. Kokosimme siis yhteen valmentajista ja ravitsemusasiantuntijoista koostuvan paneelimme laatiaksemme sinulle täydellisen 5 päivän harjoitussuunnitelman. Tulokset ovat uskomattomia – ohuempi vyötärölinja, kiinteämmät lihakset ja huomattavasti alhaisempi kehon rasvapitoisuus.

Tässä viikon ensimmäisessä harjoituksessa pääset esittelemään korkean intensiteetin vastusharjoittelun minipiirejä. Tämä treenityyli on lyhyt ja terävä, yhdistää kardio- ja painoharjoittelun ja on julma hyökkäys rasvaa vastaan. Järjestä piiri 1 ja aseta ajastin 15 minuutiksi. Valitse haastavat painot ja suorita niin monta jokaista nostoa kuin pystyt siirtymällä yhdestä toiseen jatkuvasti, kun suoritat kunkin harjoituksen toistoja. Tee niin kovaa kuin voit, mutta älä pala liian aikaisin. Tahdista itseäsi, mutta varmista, että työskentelet kovasti. Kun 15 minuuttia on kulunut, voit pitää 5 minuutin tauon, ennen kuin asetat piirin 2 15 minuutiksi. Se on korkean intensiteetin 30 minuutin kokonaisharjoitteluaika! Vinkki: Sijoita varusteet lähelle, jotta harjoituksesta toiseen siirtymiseen kuluu vähemmän aikaa. Saat lisätietoja vierailemalla hänen sivustollaan nimeltä "www.greatestphysiques.com".

Genesis Lopezin tosiasiat

  • Hän uskoo "vähemmän vihaa, enemmän rakkautta".
  • Hän lataa kuntoilusisältönsä osoitteessa greatestphysiques.com.
  • Hän syö enimmäkseen kalaa ruokavaliossaan.
  • Hän luottaa 80 % ruokavalioon ja 20 % kuntosaliin.
  • Hän pitää itsensä loitolla jalostetuista sokeriruoista.
  • Hän sanoi rasvanpudotuksessa: "Proteiini on jokapäiväinen ravintoaine, jolla on tärkeitä etuja terveydelle, suorituskyvylle ja kehon koostumukselle. Silti ei vieläkään tiedetä, kuinka se sopii lihasten rakentamiseen tai rasvanpudotukseen.
  • Hän väittää myös: "ei tarvitse nälkäänäistä itseäsi laihtuaksesi, jos olet kokeillut laihduttamista ennen kuin tiedät liiankin hyvin, kuinka vaikeaa se voi olla – varsinkin jos olet kokeillut megakalorista lähestymistapaa ja selviydyt tavallisia, tylsiä ruokia. Jätät pois käytännössä kaikki herkulliset herkut, joita voit ajatella, ja selviät vain kanasta, parsakaalista ja ehkä vähän riisiä."

Uusimmat viestit