Belle Delphine (Cosplayer) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Belle Delphine on eteläafrikkalaissyntyinen cosplayer, internet-persoonallisuus, malli ja YouTuber. Hän on tunnetuin glamouristaan ​​ja cosplay-mallinnustaan ​​​​Instagramissa. Hänen postauksissaan foorumilla esiintyi riskialtista ja itsensä "outoa" estetiikkaa, ja niihin vaikuttivat usein suositut Internet-meemit ja -trendit. Lisäksi hän nousi kuuluisuuteen julkaisemalla keiju- ja kissanpentupukukuvia belle.delphine Instagram-tililleen, joka keräsi yli 4 miljoonaa seuraajaa ennen kuin se suljettiin heinäkuussa 2019. Hänet tunnettiin siitä, että hän sisällytti usein fanien nimiä valokuvatöihinsä. Viritä elämäkertaan ja tutustu Belle Delphinen Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Belle Delphine korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Belle Delphine on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Mitkä ovat Belle Delphinen kehon mitat? Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Belle Delphine Age

Kuinka vanha on Belle Delphine? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. lokakuuta 1999. Tällä hetkellä hän on 20-vuotias. Hänellä on Afrikan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Etelä-Afrikassa.

Belle Delphine oikea nimi

Mikä on Belle Delphinen oikea nimi? Hänen oikea nimensä on Mary-Belle Kirschner. Hän on Etelä-Afrikasta ja muutti Englantiin perheensä kanssa 11-vuotiaana. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia.

Belle DelphineWiki/Bio
Oikea nimiMary-Belle Kirschner
NimimerkkiBelle
Kuuluisa AsCosplayer, sosiaalisen median tähti
Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä23. lokakuuta 1999
SyntymäpaikkaEtelä-Afrikka
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusafrikkalainen
Etnisyys/ rotuSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 68 kg (149 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Belle Delphinen poikaystävä

Kuka on Belle Delphinen poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Lue myös: Sabrina Nichole (Cosplayer) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Belle Delphinen nettoarvo on 2 miljoonaa dollaria

Kuinka paljon Belle Delphinen nettovarallisuus on vuonna 2021? Hän on myös suosittu YouTubessa, sillä hänen omalla kanavallaan on yli 1,7 miljoonaa tilaajaa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD) vuonna 2021.

Belle Delphinen tosiasiat

 1. Bellen vanhin arkistoitu selfie on päivätty maaliskuussa 2015.
 2. Hän julkaisee toisinaan japanilaisia ​​ahegao-kuvia.
 3. Vuonna 2018 Kirschner alkoi ladata säännöllisesti kuvia mallityöstään Instagramiin, jossa oli selkeä, itsensä julistama "outo tonttukissatyttö".
 4. Kesäkuussa 2020 Kirschner palasi sosiaaliseen mediaan lataamalla YouTube-musiikkivideon, joka parodioi amerikkalaisen räppäri 6ix9inen kappaletta "Gooba".
 5. Hän on hyvin kuuluisa myös sosiaalisessa mediassa.
 6. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
 7. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
 8. Hänen postauksissaan foorumilla esiintyi riskialtista ja itsensä "outoa" estetiikkaa, ja niihin vaikuttivat usein suositut Internet-meemit ja -trendit.
 9. Hän kävi Priestlands Schoolia Lymingtonissa Englannissa, mutta keskeytti koulun 14-vuotiaana.
 10. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
 11. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
 12. Hän on kiitollinen faneistaan ​​ja saamastaan ​​miesten huomiosta.

Lue myös: Lana Rain (Cosplayer) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found