Christine Baumgartner (malli) Wiki, Bio, Käsilaukut, Ikä, Pituus, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Christine Baumgartner (s. 4. maaliskuuta 1974) on amerikkalainen malli, käsilaukkujen suunnittelija ja tunnetaan paremmin Kevin Costnerin vaimona. "Yellowstone"-näyttelijä sanoi, että viettäminen koko ajan kotona vaimonsa Christine Baumgartnerin, 46, kanssa, joiden kanssa hänellä on yhteiset pojat Cayden, 13, ja Hayes, 11, sekä tytär Grace, 10, on vahvistanut heidän perhesidettä päivä päivältä. Hän sanoi: "Olen todella mukava perheeni kanssa", Costner kertoi People-lehdelle. "Olen todella mukava lasteni kanssa." 65-vuotias sanoi, että hänen "kumppanuutensa" 46-vuotiaan vaimonsa kanssa "on todella keskittynyt siihen, mitä teemme toisillemme ja kuinka toimimme perheemme kanssa". Tutustu tähän elämäkertaan saadaksesi tietoa hänen käsilaukkuistaan, iästään, pituudestaan, painostaan, aviomiehestään, lapsistaan, lapsuudestaan, perhe-elämästään, saavutuksistaan ​​ja hauskoja faktoja hänen elämästään. Viritä biossa!

Christine Baumgartner käsilaukut

Hyvin nuorena Christine kiinnostui muodista ja tyylistä. Hän aloitti ammattiuransa mallina nuorena. Sitten 20-vuotiaana hän oli päättänyt suunnitella omat käsilaukkunsa, koska saatavilla olevat käsilaukut eivät riittäneet hänelle. Koska hän oli tavallinen tietokoneen käyttäjä, hän etsi muodikasta ja toimivaa kannettavaa tietokonetta, joka tyydyttäisi kaikki hänen tarpeensa. Sitten hän päätti tehdä joitain mallimalleja.

Myöhemmin Christine teki yhteistyötä ystävänsä, nimeltään Tamara Muro, kanssa ja aloitti yrityksensä vuonna 2004. He kutsuivat laukkukokoelmaansa "Cat Bag Couture", ja nimikirjaimet "Cat" ovat lyhenne sanoista Christine ja Tamara. Valitettavasti hänen ystävänsä jätti heidän yhteisyrityksensä perhevelvoitteiden vuoksi, minkä vuoksi Christine nimesi yrityksensä uudelleen CBC-brändiksi, joka edustaa hänen omaa avionimeään Christine Baumgartner Costner. Hän uskoo ahkeraan työskentelyyn ja tunnustaa myös, että hänen miehensä maine sai hänen brändinsä saavuttamaan valtavan suosion.

Lisäksi hänen suunnittelemansa laukut ovat värikkäitä ja valmistettu untuvamateriaaleista, jotka ovat mukavia käyttää ja näyttävät samalla tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä. Christine sanoi haastattelussa: ”Olen yllättynyt siitä, ettei kukaan ole vielä tehnyt sitä, näen näitä bisnesnaisia, jotka näyttävät upeilta ja sitten he kantavat mukanaan tylsiä mustia laukkuja. Kun olin luonut kannettavan tietokoneen laukut, tuli muita ideoita.

Christine Baumgartner Ikä, pituus ja paino

Kuinka vanha on Christine Baumgartner? Tällä hetkellä hän on 46-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hänen rintaliivien koko on 32 B. Lisäksi hänellä on pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Christine Baumgartner aviomies ja lapset

Vuonna 2000 Baumgartner ja Kevin Costner alkoivat tavata toisiaan, ja lopulta 25. syyskuuta 2004 tämä rakas kyyhkyspari solmi solmun.

Costner ja Baumgartner menivät naimisiin vuonna 2004 hänen 165 hehtaarin maatilalla Aspenissa, Colossa, mutta ei ennen kuin heidän suhteensa osui karkealle pisteelle. Viihdyttäjä ei ollut varma halusiko hän lisää lapsia ja lopetti asiat, mutta Baumgartner sanoi odottavansa häntä. "Hän sanoi:" Aion odottaa sinua, mutta ei kauan. Kun tulet järkiisi, tule takaisin luokseni", hän kertoi Parade 2012:lle. "Ja minä tein."

Lisäksi Christine Baumgartner ja hänen miehensä siunattiin kolmella lapsella nimeltä Cayden Wyatt Costner, Hayes Logan Costner ja tytär Grace.

Costner on myös isä neljälle muulle aikuiselle lapselle aiemmista avioliitoista ja suhteista. Joten yhteensä 65-vuotiaalla näyttelijällä on 7 lasta: Annie, Lily, Joe, Liam, Cayden, Hayes ja Grace. Hän sanoo, että lastensa kasvattaminen on aina ollut hänelle tärkeintä. Hän sanoi myös: ”Lapseni ovat aina olleet suurempia kuin elokuvat. Ne ovat aina olleet tärkeämpiä. Heidän ansiostaan ​​olen voinut tehdä sitä, mitä rakastan."

Christine Baumgartnerin nettoarvo

Kevin Costnerin vaimon Christine Baumgartnerin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 4–5 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Hänen ensisijainen tulonlähde on näyttelijänura. Tällä hetkellä hän ansaitsee myös paljon rahaa ja asuu Los Angelesissa perheensä kanssa.

Christine Baumgartner Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiChristine Baumgartner
NimimerkkiChristine
Ikä46 vuotta vanha
Syntymäpäivä4. maaliskuuta 1974
AmmattiMallin ja käsilaukun suunnittelija
KuuluisaKevin Costnerin vaimo (amerikkalainen

näyttelijä, ohjaaja, tuottaja ja muusikko)

SyntymäpaikkaKalifornia, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen kaukasialainen
ZodiacKalat
Nykyinen asuinpaikkaLos Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'6"

Senttimetrit: 168 cm

Mittarit: 1,68 m

PainoPaino: 55 kg

Paunaa: 121 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Vaatekoko4 (USA)
Kengännumero7 (USA)
Tatuointeja?NA
Perhe
VanhemmatIsä: Jim Baumgartner

Äiti: Nimi ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimisissa
Ex-poikaystävälistaEi tunnettu
Nykyinen poikaystäväKevin Costner
Aviomies/puolisoKevin Michael Costner
LapsetPoika: Hayes Logan Costner, Cayden Wyatt Costner

Tytär: Grace Avery Costner

Lapsilapset: Annie, Lily, Joe, Liam

koulutus
koulutusValmistua
YliopistoKalifornian osavaltion yliopisto Fullerton
KouluLukio Kaliforniassa
Suosikki
LempinäyttelijäBrad Pitt
LempiväriPunamusta
SuosikkikeittiöEspanjalainen ja kiinalainen keittiö
LempielokuvaTarantinon elokuvat
Suosikki loma

Kohde

Kreikka, Berliini
HarrastuksetMatkailu, ostokset, kuntoharjoitukset
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 4-5 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetNoin 500 000 Yhdysvaltain dollaria
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter, Facebook (ei-aktiivinen)

Christine Baumgartnerin tosiasiat

  • Wiki & Bio: Christine Baumgartner syntyi 4. maaliskuuta 1974 Kaliforniassa, USA:ssa isänsä Jim Baumgartnerin perheeseen.
  • Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu valkoihoiseen etniseen alkuperään.
  • Alkaen koulutus, hän osallistui California State University Fullerton -yliopistoon.
  • Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  • Hän rakastaa matkustamista.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found