Briana Evigan (näyttelijä) Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Briana Jane Evigan (s. 23. lokakuuta 1986) on tunnettu amerikkalainen näyttelijä, tanssija, laulaja, lauluntekijä ja koreografi. Hän nosti mainetta rooleilla Step Up -sarjassa ja scream queen -rooleistaan ​​lukuisissa kauhuelokuvissa. Tämän lisäksi hän on myös tanssija. Hyvin nuorena hän aloitti tanssimisen ja näyttelemisen.

Briana Evigan Ikä

Briana Evigan on 33-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 5 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 50 kg tai 110 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-27-36 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän käyttää kenkäkokoa 6 US. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on vaaleanruskeat silmät ja tummanruskeat hiukset.

Briana Evigan poikaystävä ja treffit

Tällä hetkellä Briana Eviganin parisuhde on sinkku ja nauttii sinkkuelämästään täysillä. Hän ei ole kiinnostunut seurustelemaan miehen kanssa näinä hetkinä. Hän on keskittynyt hyvin uraansa kuin mihinkään deittailu- tai suhdejuttuihin. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan Briana Evigan oli suhteessa Patrick John Fluegerin kanssa 3 vuotta. Vuonna 2010 hän tapasi Fluegerin. Myöhemmin pari erosi vuonna 2013 henkilökohtaisen asiansa vuoksi. Hän seurusteli myös vuoden Robert Hoffmanin kanssa.

Briana Evigan Bio/Wiki

Bio/Wiki
Oikea nimiBriana Barbara-Jane Evigan
NimimerkkiBriana Evigan
Syntynyt23. lokakuuta 1986
Ikä33 vuotta vanha
AmmattiNäyttelijä, tanssija, laulaja,

Lauluntekijä, koreografi

KuuluisaHänen roolistaan

Step Up -sarja ja Scream Queen

SyntymäpaikkaLos Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysSekoitettu
ZodiacLeo
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJaloissa - 5'5"
PainoNoin 50 kg

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-27-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriVaalean ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Vaatekoko4 (USA)
Kengännumero6 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Greg Evigan

Äiti: Pamela C. Serpe

SisaruksetVeli: Jason

Sisar: Vanessa Lee

Suhde
SiviilisäätyNaimaton
Ex-poikaystävä1. Patrick John Flueger

2. Robert Hoffman

Poikaystävä/treffitYksittäinen
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
Pätevyys
Alma materLos Angeles Valley College
KouluPaikallinen lukio
Sosiaalisen median tili
Linkki sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter

Briana Evigan Net Worth

Briana Eviganin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 5–6 miljoonaa dollaria. Hän ansaitsee tuotemerkkisuosituksistaan ​​ja sponsoreistaan. Hän esiintyi myös useissa paikallisissa tuotannossa.

NettovarallisuusNoin 5–6 miljoonaa dollaria
Ensisijainen lähde

tuloista

Laulun ura
HyväksynnätTuloNoin 500 000 - 600 000 dollaria

Lue myös: Emily Osment (näyttelijä) Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Briana Eviganin elämäkerta ja perhe

Evigan syntyi 23. lokakuuta 1986 Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hän on valkoinen valkoihoinen etnisyys. Hänellä on puolalaista ja italialaista perintöä. Hänen äitinsä on Pamela C. Serpe, tanssija, malli ja näyttelijä sekä näyttelijä Greg Evigan. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on nuorin kolmesta sisaruksesta veli Jasonin ja sisaren Vanessa Leen kanssa. Koulutuksensa mukaan hän on opiskellut tanssia yhdeksänvuotiaasta lähtien. Hän valmistui Los Angeles Valley Collegesta puheen ja viestinnän tutkinnosta. Hän on yksi Moorish Idol -yhtyeen laulajista ja soittaa koskettimia. Hän suoritti myös puhe- ja viestintätutkinnon Los Angeles Valley Collegessa. Tällä hetkellä hän asuu Los Angelesissa, Kaliforniassa, missä hänellä on yleensä fanchatteja fanien kanssa UStreamin kautta, ja hänellä on oma YouTube-kanava, johon hän julkaisee harjoitusvideoita.

Lue myös: Tracee Ellis Ross (Näyttelijä) Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Briana Eviganin ura

 • Uransa mukaisesti hän esiintyi monissa musiikkivideoissa, kuten "Numb" ja "Push", ja joissakin rooleissa "Bottom's Up", "Something Sweet" ja "Fear Itself".
 • Sitten vuonna 2008 hän saavutti läpimurtonsa Andie Westin näyttelijänä tanssidraaman Step Up jatko-osassa "Step Up 2: The Streets".
 • Tämä elokuva oli hänen suuri saavutus, joka johti elokuvan tienaamiseen 148 424 320 dollaria.
 • Itse asiassa hän voitti myös "Best Kiss Award" -palkinnon vuoden 2008 MTV-elokuvissa.
 • Työnsä jälkeen Step Up -jatko-osassa hän näytteli Samantha Darkon parhaan ystävän Coreyn ja Cassidy Tappanin roolia kauhuelokuvassa "Sorority Row", minkä jälkeen hän näytteli Lionsgaten "Burning Bright" -elokuvassa.
 • Häntä on esiintynyt elokuvissa ja sarjoissa, kuten Sorority Row, Burning Bright, Mother’s Day, Devil’s Carnival, sen jatko-osa, Alleluia!, Stash House, Mine Games ja From Dusk Till Dawnin toinen tuotantokausi.
 • Hän oli jälleen sama henkilö, joka näytteli Andie Westin roolia Step Up -jatko-osassa "Step Up: All in One" vuonna 2014.
 • Hän näytteli myös Sonjan roolia Action-Vampire TV-sarjassa "From Dusk Till Dawn".

Lue myös: Gabrielle Union (näyttelijä) Bio, Wiki, Aviomies, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Briana Eviganin tosiasiat

 • Hän on aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
 • Hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan, kuten Facebook, Twitter ja Instagram.
 • Hän on myös lemmikkieläinten ystävä.
 • Hän rakastaa syödä ruokaa.
 • Hän työskenteli TV-sarjassa perheensä kanssa, vaikka mitään ei ole vielä vahvistettu.
 • Hän aloitti tanssimisen ja näyttelemisen nuorena ja valmistui Los Angeles Valley Collegesta puheen ja viestinnän tutkinnolla.
 • Hänen harrastuksiaan ovat tanssiminen, näytteleminen ja hoitotyö.
 • Hän rakastaa treenaamista ja vaellusta.
 • Hän on lemmikkieläinten rakastaja.
 • Hän rakastaa koiriaan paljon ja väittää: "Koirat ovat kaikkein ehdottomimpia rakastajia. Hän opettaa minulle asioita, joita kukaan ihminen ei koskaan pystyisi."
 • Hän rakastaa matkustamista: "Astu vain ulos maailmaan ja katso mitä löydät… tämä pieni enkeli Honey ilmestyi ja hän muistutti minua jälleen kerran meissä kaikissa olevasta puhtaasta viattomasta lapsesta. Mikä ihana aloitus kuukauden matkalle. Nautin sinusta Havaijilla, Afrikka on horisontissa ja minun on sanottava, että en malta odottaa, että pääsen taas olemaan kanssasi… mutta kun olen täällä, istun kauneudessasi joka päivä niin onnekas, että saan matkustaa ympäri maailmaa niin kuin teen, ja vielä enemmän, jotta saan sanoa kyllä ​​ja lähteä kohti tuntematonta, planeettamme, suurinta opettajaa."
 • Hänen Instagram-biolukunsa on "Tarinankertoja, matkailija, eläimet, ihmiset"!

Lue myös: Natasha Shishmanian (Chris Evansin vaimo) Bio, Wiki, Aviomies, kaksoset lapset, ikä, pituus, paino, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found