Jenna Ortega (Näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kuka on Jenna Ortega? Hän on amerikkalainen näyttelijä, joka mainostettiin lapsuuden roolistaan ​​​​The CW: n Jane the Virgin -elokuvassa. Tämän lisäksi hän näytteli myös FOX-sarjassa Rake ja näytteli komediasarjassa Richie Rich. Hän aloitti Harley Diazin roolissa Stuck in the Middle -elokuvassa ja Prinsessa Isabelin roolissa Elena of Avalorissa vuonna 2016. Lisäksi hän näyttelee Ellie Alvesia Netflix-sarjassa You. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Jenna Ortegan Wikistä, elämäkerrasta, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Jenna Ortega Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Richie Rich Jenna Ortega? Upea näyttelijä Jenna seisoo 5 jalan korkeudella tai muuten 1,55 metrin tai 155 cm:n korkeudella. Hänen ruumiinpainonsa on noin 46 kg tai 101 paunaa. Hänellä on tummanruskeat hiukset ja silmät. Hän rakastaa viettää aikaa lemmikkikoirien ja kissojen kanssa. Hän on myös fitnessfriikki.

FlightReactsWiki/Bio
Oikea nimiJenna Marie Ortega
NimimerkkiJenna Ortega
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä27. syyskuuta 2002
SyntymäpaikkaKalifornia
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa (1,55 m)
Painonoin 46 kg (101 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero8 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Jenna Ortega poikaystävä

Kuka on Jenna Ortegan poikaystävä? Hän ei ole romanttisessa yhteydessä kenenkään kanssa näinä hetkinä. Hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Lisäksi hän ei myöskään paljasta hänen aikaisempia suhteitaan deittailuhistoriaa. Hän pitää henkilökohtaisen elämänsä poissa paparazzeista.

Jenna Ortega Ura & Net Worth

Mikä on Jenna Ortegan nettovarallisuus? Hän aloitti televisionäyttelijän uransa kahdeksanvuotiaana, ja hän esiintyi jaksoissa Rob, Days of Our Lives ja CSI: New York. Vuonna 2014 hänet valittiin nimirooliin DreamWorksTV:n Know It All Nina -elokuvassa. Vuonna 2019 hän sai roolin Netflixin kauhuelokuvan The Babysitter jatko-osassa. Hän näytteli Jacob Sartoriuksen musiikkivideossa hänen hittiään "Chapstick" vuonna 2017. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Jenna Ortegasta

  1. Varhainen elämä ja perhe: Hän syntyi 27. syyskuuta 2002 Coachella Valleyssä, Kaliforniassa, neljänneksi kuudesta lapsesta.
  2. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.
  3. Hän aloitti televisionäyttelijän uransa kahdeksanvuotiaana, ja hän esiintyi jaksoissa Rob, Days of Our Lives ja CSI: New York.
  4. Hän näytteli Jacob Sartoriuksen musiikkivideossa hänen hittiään "Chapstick" vuonna 2017.
  5. Lapsuudesta lähtien Ortega oli kiinnostunut näyttelemisestä.
  6. Kahdeksan vuoden iässä hän alkoi saada koe-esiintymisiä äitinsä ja agenttien avulla.
  7. Ortega käyttää sosiaalisen median alustoja tukeakseen maahanmuuttajia ja heitä koskevaa politiikkaa.
  8. Hän vastustaa maahanmuuttoa ja syrjintää.
  9. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  10. Ortega kertoi Latina-lehdelle vuonna 2016: "Näytän Gina Rodriguezia ylöspäin, koska minulla, kuten minulla, ei ollut yhteyttä liiketoimintaan, olemme molemmat latinalaisia, jotka eivät tule rahasta eivätkä heillä ollut helppoa sisääntuloa. Hän puhuu avoimesti latinalaisnäyttelijänä olemisen haasteista ja siitä, kuinka latinalaiset näyttelijät eivät ole näytöllä niin kuin heidän pitäisi olla. Hän on osoittanut, että kova työ kannattaa, ja ihailen sitä.

Lue myös: Jeffrey Wahlberg (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, äiti, nettovarallisuus, tyttöystävä: 5 faktaa hänestä

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found