Paula Dietz (BTK Killer Wife) Wiki, Bio, Kuolema, Ikä, Aviomies, Pituus, Paino, Perhe, Nyt, Faktat

Paula Dietz oli sarjamurhaajan Dennis Raderin entinen vaimo, joka tunnetaan paremmin BTK-lyhenteellä sanoista "Blind, Tortue, Kill" tai BTK Strangler. BTK Killer on tosielämän sarjamurhaaja, joka edelleen suorittaa vankeusrangaistuksiaan rikoksistaan. Hän oli tappanut ainakin 10 ihmistä Wichitan alueella Kansasissa rikollisuransa aikana 1974 ja 1991. Rader pidätettiin vuonna 2005 ja hänen vaimonsa Dietz haki hätäavioeroa, jonka tuomioistuin myönsi samana päivänä. Ennen kiinnijäämistä hän eli normaalia elämää vaimon, lasten ja jopa partiojoukon kanssa. Dietz ja Rader menivät naimisiin hänen ollessaan 23-vuotias vuonna 1971. Heillä oli yhdessä kaksi lasta, yksi tytär ja yksi poika.

Paula Dietz nyt

Hänen vaimonsa Paula Dietz oli Kansasissa kirjanpitäjä, joka tunnettiin vapaaehtoistyöstään luterilaisessa kirkossa. Avioeron jälkeen hän muutti pois Kansasista. Heidän 34-vuotisen avioliitonsa aikana Dietz ei tiennyt mitään miehensä rikoksista, eikä myöskään myöntäessään ole koskaan antanut julkista lausuntoa miehensä rikoksista. Hän ei koskaan käynyt Raderin kuulemistilaisuuksissa eikä myöskään koskaan käynyt hänen luonaan vankilassa.

Dietzin ja Raderin tytär Kerri Rawson kertoi Wichita Eaglelle, ettei hänen äitinsä olisi voinut tietää isänsä sarjamurhaajapuolesta. Hän lisäsi myös "Hän ei olisi kasvattanut meitä hänen kanssaan." Hän jopa kirjoitti kirjan nimeltä A Serial Killer's Daughter: My Story of Faith, Love and Overcoming.

Paula Dietzin ikä

Kuinka vanha on Paula Dietz? BTK Killerin (sido, kiduttaa, tappaa) vaimon ikä on tällä hetkellä 72 vuotta. Dietz syntyi 5. toukokuuta 1948 Park Cityssä Kansasin osavaltiossa Yhdysvalloissa.

Paula Dietzin kuolema

Lähteiden mukaan BTK Killer, jonka oikea nimi on Dennis Rader, vaikutti jokapäiväiseltä kahden lapsen isältäsi. Hän asui Wichitassa, Kansasissa, vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa ja työskenteli Park Cityn valvontaviranomaisena. Hän oli myös partiopoikajoukkojen johtaja, ja hän ja hänen vaimonsa olivat hyvin mukana paikallisessa seurakunnassa.

Lisäksi hän vaikutti täysin normaalilta kaverilta, jolla oli vaimo, lapset ja jopa partiojoukko. Hän livahti ulos yöllä murhaamaan Wichitan asukkaita. Rader päätyi tappamaan 10 ihmistä, mukaan lukien naapurit, vuosina 1974-1991. Tammikuun 15. päivänä 1974 neljä Oteron perheen jäsentä murhattiin Wichitassa, Kansasissa. Heidän ruumiinsa löysi perheen vanhin lapsi, joka oli 10. luokalla. Vuoden 2005 pidätyksensä jälkeen Rader tunnusti tappaneensa Oteron perheen. Hän aikoi myös tappaa muita, kuten Anna Williamsin, joka vuonna 1979 63-vuotiaana pakeni kuolemalta palaamalla kotiin paljon odotettua myöhemmin.

Rader selitti tunnustuksensa aikana, että hän oli pakkomielle Williamsiin ja oli "täysin raivoissaan", kun tämä vältti häntä. Hän odotti tunteja hänen kotonaan, mutta tuli kärsimättömäksi ja lähti, kun hän ei palannut kotiin ystävien luona.

53-vuotias Marine Hedge löydettiin 5. toukokuuta 1985 East 53rd Street Northista North Webb Roadin ja North Greenwich Roadin väliltä Wichitasta. Rader oli tappanut hänet 27. huhtikuuta 1985, ja hän vei hänen ruumiinsa kirkkoonsa, Kristusluterilaiseen kirkkoon, jossa hän oli kirkkoneuvoston puheenjohtaja. Siellä hän kuvasi hänen ruumiinsa erilaisissa orjuuden asemissa. Rader oli aiemmin varastoinut mustia muovilevyjä ja muita materiaaleja kirkossa murhaa valmistautuessaan ja heittänyt ruumiin myöhemmin syrjäiseen ojaan. Hän oli kutsunut suunnitelmaansa "Project Cookie".

Vuonna 1988 kolmen Fager-perheen jäsenen murhan jälkeen Wichitassa saapui kirje joltakulta, joka väitti olevansa BTK-murhaaja ja jossa kirjeen kirjoittaja kielsi syyllistyneensä Fager-murhiin. Kirjoittaja kiitti tappajaa "ihailtavan työn" tekemisestä. Vasta 2005 todistettiin, että tämä kirje oli itse asiassa Raderin kirjoittama. Poliisi ei katso, että hän olisi syyllistynyt tähän rikokseen. Lisäksi kaksi Raderin vainoamaa naista 1980-luvulla ja yksi 1990-luvun puolivälissä jätti häntä vastaan ​​lähestymiskiellon; yksi heistä myös muutti pois.

Hänen viimeinen uhrinsa Dolores E. Davis löydettiin 1. helmikuuta 1991 West 117th Street Northista ja North Meridian Streetistä Park Cityssä. Rader tappoi hänet 19. tammikuuta 1991.

Paula Dietz Aviomies ja lapset

Paula Dietz meni naimisiin Raderin kanssa 22. toukokuuta 1971. Pariskunta on myös siunannut kahdella lapsella nimeltä Kerri ja poika Brian. Raderin vaimo työskenteli kirjanpitäjänä, kun taas hänen miehensä toimi kokoonpanijana.

Miten Paula Dietzin aviomies jäi kiinni? Kun poliisi löysi yhden Raderin monista vihjeistä ja käytti metatietoja jäljittääkseen hänet, hänet vangittiin helmikuussa 2005. Hän myönsi syyllisyytensä ja kärsii tällä hetkellä 10 elinkautista vankeutta ilman ehdonalaisuutta.

Paula Dietz Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiPaula Dietz
NimimerkkiPaula
Ikä72 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

5. toukokuuta 1948
Ammatti Kirjanpitäjä
KuuluisaThe BTK Killer -sarjan vaimo, jonka

oikea nimi on Dennis Rader

SyntymäpaikkaPark City, Kansas, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysValkoinen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
ZodiacSkorpioni
Nykyinen asuinpaikkaPark City, Kansas, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'5"

Senttimetrit: 165 cm

Mittarit: 1,65 m

PainoPaino: 65 kg

Paunaa: 143 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

36-28-42 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 D
Silmien väriMusta
Hiusten väriRuskea
Kengännumero6 (USA)
Rikkaus
NettovarallisuusEi tunnettu
Sponsorin tulotEi tunnettu
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyEronnut
Poikaystävä/treffitJay Ryan
Edellinen treffit?Ei mitään
Aviomies / puoliso Denis Rader
LapsetTytär: Kerri

Poika: Brian

koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoEi tunnettu
KouluPaikallinen lukio
Suosikki
LempinäyttelijäBrett Gray
SuosikkinäyttelijäAlia Shawkat
LempiväriPinkki & Musta
SuosikkikeittiöKiinalainen
Alkoholisti?NA
Lemmikkieläinten rakastaja? Joo
Suosikki lomakohdeKreikka
HarrastuksetMatkustaminen, voimistelija
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Facebook, Twitter (ei-aktiivinen)

Paula Dietzin tosiasiat

 • Wiki & Bio: Hänen miehensä Dennis Rader syntyi 9. maaliskuuta 1945 Dorothea Mae Raderille ja William Elvin Raderille.
 • Hän vietti 1966–1970 Yhdysvaltain ilmavoimissa.
 • 72-vuotias Paulan vaimo Rader pidätettiin ajaessaan autolla lähellä kotiaan Park Cityssä vähän puolenpäivän jälkeen 25. helmikuuta 2005.
 • Raderilla on diagnosoitu narsistinen, epäsosiaalinen ja pakko-oireinen persoonallisuushäiriö.
 • Lisäksi Paula Dietz ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
 • Kuva ja mitat: Hänen vartalonsa ovat 34-28-37 tuumaa.
 • Hän seisoo 5 jalkaa 5 tuumaa korkealla.
 • Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa.
 • Nettovarallisuus: Tällä hetkellä, jossa häntä ei tunneta julkisesti.
 • Hänen nettovarallisuutensa on noin 700 000 dollaria.
 • Hän kasvattaa lapsiaan yksinhuoltajaäitinä.
 • Hänen perheensä ei tiennyt, että hän oli sarjamurhaaja.
 • Hän myönsi syyllisyytensä ja kärsii tällä hetkellä 10 elinkautista vankeutta ilman ehdonalaisuutta.
 • Paulan tytär, Rawson ei koskaan osallistunut hänen kuulemistilaisuuksiinsa eikä ole koskaan käynyt isänsä luona vankilassa, kuten hänen äitinsä ei koskaan käynyt.
 • Hän on myös puhunut julkisesti isästään ja jopa kirjoittanut kirjan nimeltä Sarjamurhaajan tytär: My Story of Faith, Love and Overcoming.
 • Paulan Instagram-tili on yksityinen.

Lue myös: Sean Evans (Hot Ones) Wiki, Bio, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Ura, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found