Tito Ortiz (MMA Fighter) Tyttöystävä, Vaimo, Nettovarallisuus, Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Faktat

Tito Ortiz on amerikkalainen sekataistelulaji, jonka kotipaikka on Huntington Beach, Kalifornia, Yhdysvallat. Tällä hetkellä hän allekirjoitti Combate Americas -promootiosopimuksen. Hän mainostettiin tähteydeksi työskentelystään Ultimate Fighting Championshipissä (UFC). Hän on Punishment Athleticsin MMA-varuste- ja vaatelinjan toimitusjohtaja. Hän omistaa myös MMA-harjoittelukuntosalin nimeltä Punishment Training Center, joka sijaitsee hänen kotikaupungissaan Huntington Beachissa Kaliforniassa. 7. heinäkuuta 2012 Ortizista tuli yhdeksäs jäsen UFC Hall of Fameen. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Tito Ortizin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Tito Ortizin pituus ja paino

Kuinka pitkä on Tito Ortiz? Hän seisoo 6 jalkaa 2 tuuman korkeudella tai muuten 1,88 metrin tai 188 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 93 kg tai 205 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 12 US.

Tito Ortizin ikä

Kuinka vanha on Tito Ortiz? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. tammikuuta 1975. Tällä hetkellä hän on 45-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Huntington Beachissä, Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Bill Belichick (valmentaja) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Tito OrtizWiki/Bio
Oikea nimiJacob Christopher Ortiz
NimimerkkiTito Ortiz
Kuuluisa AsSekakamppailulaji
Ikä45-vuotias
Syntymäpäivä23. tammikuuta 1975
SyntymäpaikkaHuntington Beach, CA
SyntymämerkkiLeo
KansallisuusVesimies
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,88 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 93 kg (205 lbs)
Runkotilastotnoin 44-39-46 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero12 (USA)
TyttöystäväJenna Jameson
Vaimo/puolisoKristin Ortiz
Nettovarallisuusnoin 700 000 dollaria

Tito Ortizin vaimo ja tyttöystävä

Kuka on Tito Ortizin vaimo? Hän oli naimisissa ensimmäisen vaimonsa Kristinin kanssa 5 vuotta. Heillä on poika Jacob. Myöhemmin, vuonna 2006, hän alkoi seurustella entisen aikuisten elokuvatähden Jenna Jamesonin kanssa. Hän peruutti 12. marraskuuta 2006. Ortiz ilmoitti elokuussa 2008, että hän ja Jameson odottivat kaksosia huhtikuussa 2009. 16. maaliskuuta 2009 Jameson synnytti kaksospojat, Jesse Jamesonin ja Journey Jettin. Jameson ja Ortiz erosivat maaliskuussa 2013. Ortizille myönnettiin kaksosten täysi huoltajuus.

Tito Ortizin nettoarvo

Mikä on Tito Ortizin nettovarallisuus? Hänestä tuli Punishment Athletics MMA -varuste- ja -vaatelinjan toimitusjohtaja. Hän harjoitteli Stephen Nealin kanssa Cal State Bakersfieldissä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 20 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Jason Kent (Rugby League Footballer) Bio, Wiki, Ikä, Puoliso, Vaimo, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Tito Ortizin ura

Tito Ortizin ura: Hän on Punishment Athleticsin MMA-varuste- ja vaatelinjan toimitusjohtaja. Hän omistaa myös MMA-harjoittelukuntosalin nimeltä Punishment Training Center, joka sijaitsee hänen kotikaupungissaan Huntington Beachissa Kaliforniassa. 7. heinäkuuta 2012 Ortizista tuli yhdeksäs jäsen UFC Hall of Fameen.

Tito Ortizin perhe

Tito Ortizin äidin nimi on Joyce ja isän nimi Samuel Ortiz. Hänen isänsä on meksikolaista syntyperää ja hänen äitinsä on ranskalaisia ​​ja portugalilaisia ​​syntyperää. Hänellä on myös sisaruksia. Ortizilla on kolme vanhempaa velipuolia äitinsä ensimmäisestä avioliitosta Louie Simmonsin kanssa. Hän harjoitteli myös UFC-taistelijan ja kollegion painijan Tank Abbottin kanssa.

Tito Ortizin tosiasiat

  1. Ortiz pidätettiin törkeästä perheväkivallasta silloiseen tyttöystäväänsä Jenna Jamesoniin heidän kotinsa Huntington Beachillä Kaliforniassa vuonna 2010.
  2. Hän toimi erikoisvierastuomarina NWA:n raskaansarjan maailmanmestaruuden tittelissä.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  4. 14. helmikuuta 2014 Tito Ortiz erosi Cristiane Justinon managerista.
  5. Ortiz kohtasi toisen UFC Hall of Famerin Stephan Bonnarin 15. marraskuuta 2014 Bellator 131:ssä.

Lue myös: Joyce Vieira (MMA Fighter) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found