Hilde Osland (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Hilde Osland on norjalainen Instagram-tähti, malli, laulaja ja tanssija. Hän on yhdysvaltalainen nuori tyttö, joka pärjää hyvin tanssissa ja sosiaalisessa mediassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä ohella Hilde Osland tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Lisäksi hänet nähtiin ensimmäisen kerran Disneyn hitti-tv-ohjelmassa "As the Bell Rings". Hän osallistui myös Idol Norwayn kuudenteen tuotantokauteen. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Hilde Oslandin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Hilde Oslandin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Hilde Osland? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,60 metrin tai 160 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Hilde Oslandin aika

Kuinka vanha on Hilde Osland? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. syyskuuta 1987. Hän on 33-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Brevikissä, Telemarkissa.

Hilde Oslandin perhe

Hilde Oslandin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Lisäksi hänen äitinsä esiintyi televisiossa hänen kanssaan Idol Norwayn koe-esiintymisessä vuonna 2011. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Nicolas. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän varttui Bergenissä, Norjassa ja muutti myöhemmin Melbourneen, Australiaan. Hän opiskeli "Bachelor of Business" kirjanpidossa RMIT-yliopistossa Australiassa.

Lue myös: Bretman Rock (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Seksuaalisuus, Nettoarvo, Faktat

Hilde Osland Wikipedia

Hilde OslandWiki/Bio
Oikea nimiHilde Osland
NimimerkkiHilde
Kuuluisa AsMalli, sosiaalisen median tähti
Ikä33-vuotias
Syntymäpäivä8. syyskuuta 1987
SyntymäpaikkaBrevik, Telemark
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 3 tuumaa (1,60 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväJames Lewis Foster
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Hilde Oslandin poikaystävä

Kuka on Hilde Oslandin poikaystävä? Hän on suhteessa pitkäaikaiseen poikaystäväänsä James Lewis Fosteriin, joka on myös hänen valokuvaajansa. Pari julkaisee usein kuvia toisistaan ​​ja yhdessä omilla Instagram-sivuillaan.

Hilde Oslandin nettoarvo

Mikä on Hilde Oslandin nettovarallisuus? Hän tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja lahjakkuuksia kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Lue myös: Chanelle Punton (Instagram-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, ura, tosiasiat

Hilde Oslandin ura

Hilde Osland aloitti matkansa koe-esiintymisellä Idol Norway -elokuvan kuudenteen tuotantokauteen vuonna 2011. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta. Hän on epäilemättä näyttämöllä. lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäololla ja on varteenotettava! Hän oli myös kokeillut näyttelemistä aiemmin vuonna 2009 ja esiintyi Disney-sarjassa "As The Bell Rings". Jotkut hänen kanavan suosituimmista kappaleista ovat "These Boots Are Made For Walking", "Boyfriend", "Say Something" ja "The Cup Song". Hän työskenteli myös kuuluisien tuotemerkkien, kuten "Miss Holly", "Mura Boutique", "OneByOne", "ASOS", "Zanic Boutique", "White Fox" ja monien muiden kanssa.

Hilde Oslandin tosiasiat

  1. Hilde Oslandilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut miljoonia seuraajia Instagramissa.
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Hänen harrastuksiaan ovat uinti, tanssi ja laulaminen.

Lue myös: Jailyne Ojeda Ochoa (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit