Cynthia Frelund (Journalisti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Cynthia Frelund on American National Football Leaguen analyyttinen asiantuntija. Hän on tunnettu urastaan ​​Fusionin vanhempianalyytikkona. Hän paljastaa jalkapallon hienoudet yksityiskohtaisesti ja tuo näin ihmiset lähemmäksi urheilua. Hänellä on kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä ESPN:n ja NFL:n kaltaisista kanavista. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Cynthia Frelundin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Cynthia Frelund Pituus ja paino

Kuinka pitkä Cynthia Frelund on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 128 paunaa. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Cynthia Frelund Ikä

Kuinka vanha on Cynthia Frelund? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. elokuuta 1979. Hän on 41-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Okemoksessa, MI. Hänen äitinsä nimi on Mary Anne. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän valmistui Boston Collegesta kandidaatin tutkinnolla. Myöhemmin hän osallistui Northwestern Universityyn.

Lue myös: Stacey Dooley (Journalisti) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ikä, Poikaystävä, Perhe, Ura, Faktat

Cynthia FrelundWiki/Bio
Oikea nimiCynthia Frelund
NimimerkkiCynthia
Kuuluisa AsUrheilun toimittaja
Ikä41-vuotias
Syntymäpäivä24. elokuuta 1979.
SyntymäpaikkaOkemos, MI
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Cynthia Frelund poikaystävä

Kuinka Cynthia Frelundin poikaystävä? Hän ei ole naimisissa oleva nainen, eikä hänen seurusteluhistoriansa ole myöskään tiedossa. hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Cynthia Frelund Nettoarvo

Mikä on Cynthia Frelundin nettovarallisuus? Häntä pidetään yhtenä maailman parhaista jalkapalloanalyytikoista. Hänellä on miljoonia faneja ympäri maailmaa, jotka ihailevat sekä hänen kauneuttaan että analyyttisiä taitojaan. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Don Lemon (Journalisti) Wiki, Bio, Palkka, Nettovarallisuus, Sulhas, Seksuaalisuus, Poikaystävä, Pituus, Paino, Faktat

Cynthia Frelundin ura

Cynthia Frelund aloitti uransa vuonna 2005 Fusion Financen analyytikkona. Vuonna 2008 hän työskenteli myös National Football Leaguen (NFL) talousosastolla vuonna 2008. Vuodesta 2010 vuoteen 2012 hän työskenteli liiketoiminnan kehityspäällikkönä Disney ABC Television Groupissa. Tällä hetkellä hän työskentelee NFL Networkin kanssa.

Cynthia Frelund tosiasiat

  1. Cynthia Frelund ei ole niin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  2. Hän pitää itsensä terveenä ja kunnossa tekemällä harjoituksia säännöllisesti.
  3. Hän oli sertifioitu Pilates- ja ryhmäkunto-ohjaaja Equinoxissa.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Mayanti Langer (Journalisti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit