Liz Katz (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Liz Katz on yhdysvaltalainen näyttelijä, malli ja cosplayer. Hänen rakkautensa pelaamiseen yksinkertaisesti siitä, miten hänet kasvatettiin. Hän perusti oman mallinnukseen ja valokuvaukseen erikoistuneen yrityksen vuonna 2016. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Yhdessä hänen poikkeuksellisen pelikykynsä kanssa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Liz Katzin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Liz Katzin pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Liz Katz on? Upea mallinäyttelijä Liz seisoo 5 jalkaa 5 pitkänä tai muuten 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hän rakastaa punaisten huulipunajen käyttöä täyteläisemmillä huulillaan. Lisäksi hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Liz Katzin ikä

Kuinka vanha on Liz Katz? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. heinäkuuta 1988. Hän on 32-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän on "puolijuutalainen" ja viettää myös Hanukkaa ja pääsiäistä. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä.

Liz Katzin perhe

Liz Katz syntyi Yhdysvalloissa. Hän varttui Randolphissa, New Jerseyssä. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Nicolas. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Suki Waterhouse (malli) Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Faktat

Liz KatzWiki/Bio
Oikea nimiLiz Katz
NimimerkkiLiz
Kuuluisa AsNäyttelijä, malli,

Cosplayer

Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä8. heinäkuuta 1988
SyntymäpaikkaRandolph,

New Jersey, Yhdysvallat

SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa.
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
Lapset2
Aviomies/puolisoH2O Delirious
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Liz Katzin aviomies

Kuka on Liz Katzin aviomies? Hän on naimisissa H2O Deliriousin kanssa, jonka oikea nimi on Jonathan Gormon Dennis. Lisäksi hänellä on kaksi lasta. Poika, jonka hän sai 20-vuotiaana, ja syyskuun lopussa 2020 syntynyt tytär, jonka isä on YouTuber H2O Delirious.

Liz Katzin nettoarvo

Mikä on Liz Katzin nettovarallisuus? Katz on esiintynyt useissa Sam Macaronin teoksissa ja hänellä on miljoonia Instagram-seuraajia. Liz Katz tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Barbara Palvin (malli) Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Liz Katzin ura

Liz Katz aloitti uransa vuonna 2012 aloitettuaan cosplayn ammattimaisesti voitettuaan IGN:n parhaan cosplayn WonderConissa. Playboy valitsi Katzin viidenneksi seksikkäimmäksi cosplayeriksi vuonna 2014. Myöhemmin hän alkoi pelata videopelejä livenä Twitchissä ja julkaista pelivideoita YouTube-kanavalleen vuonna 2014. FHM arvioi hänet neljänneksi seksikkäimmäksi cosplayeriksi vuonna 2016. Katz on siitä lähtien esiintynyt näkyvästi monia haittoja ja muita tapahtumia.

Liz Katzin faktat

  1. Hän on lapsuudesta asti ollut intohimoinen pelaamiseen.
  2. Kun hän oli kaksivuotias, hän käytti videopelejä pakopaikkana lapsena.
  3. Hänen isänsä vei hänet tapaamisiin, kuten Comic Coniin, Magic the Gatheringiin ja muihin.
  4. Liz äänestettiin IGN:n parhaaksi cosplayksi Wondercon 2012 -tapahtumassa.
  5. Katz on esiintynyt useissa Sam Macaronin teoksissa.
  6. Vuonna 2013 Katz ryhtyi joukkorahoitusyritykseen rahoittaakseen cosplay-asun ja keräsi 4 690 dollaria alkuperäisestä 650 dollarin tavoitteestaan.

Lue myös: Madi Edwards (malli) Bio, Wiki, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found