Sara Dobrik (David Dobrik Sister) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Sara Dobrik on tunnettu kuuluisa julkkis. Hänet tunnetaan paremmin David Dobrikin nuorempana sisarena. Hän on slovakkilaissyntyinen amerikkalainen YouTube-persoona. Hän saavutti varhaisen menestyksen videonjakoalustalla Vine, ennen kuin aloitti vlogin YouTube-kanavallaan vuonna 2015. Tämän lisäksi hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu Sara Dobrikin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Sara Dobrik Ikä

Kuinka vanha on Sara Dobrik? Hän syntyi 5. elokuuta 2006 Chicagossa, IL. Hän on 14-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Sara Dobrik Pituus ja paino

Kuinka pitkä Sara Dobrik on? Hän seisoo 4 jalkaa 6 korkeana tai 1,37 metrin tai 137 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Sara Dobrik Wiki

Sara DobrikWiki/Bio
Oikea nimiSara Dobrik
NimimerkkiSara
Kuuluisa AsDavid Dobrikin sisar
Ikä14 vuotta vanha
Syntymäpäivä5. elokuuta 2006
SyntymäpaikkaChicago, IL
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,37 m (4 jalkaa 6 tuumaa)
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatnoin 30-22-34 tuumaa
Rintaliivikupin koko28 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero4 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Sara Dobrik poikaystävä

Kuka on Sara Dobrikin poikaystävä? Hän on sinkku eikä ole antanut minkäänlaista näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on erittäin keskittynyt uraansa.

Sara Dobrikin nettoarvo

Kuinka paljon Sara Dobrikin nettovarallisuus on? Hänen veljensä David oli kolmen vuoden suhteessa Liza Koshyn kanssa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Lue myös: Ester Dobrik (David Dobrik Sister) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Sara Dobrikin perhe

Saran varhaisesta elämästä tai hänen lähisukulaisuudestaan ​​ei tiedetä paljoa, vaikka hänen nuorempi veljensä ja sisarensa ovat näkyvästi esillä hänen varhaisissa Vine-videoissaan ja hänen twiitteissään. Hän syntyi Kosicessa Slovakiassa, mutta perhe muutti Chicagoon varhain hänen lapsuudessaan.

Sara Dobrik Faktat

  1. Sara Dobrik syntyi ja kasvoi Chicagossa, Illinoisissa.
  2. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  3. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  5. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Mary Grace Hicks (Hope Hicks Sister) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found