Melissa Debling (Instagram-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, ura, tosiasiat

Melissa Debling on amerikkalainen näyttelijä ja sosiaalisen median persoona. Hän pääsee alalle kirjautuessaan James Deenin verkkosivustolle. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Melissa Deblingin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Melissa Debling Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Melissa Debling on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Melissa Deblingin kehon mittaukset

Melissa Deblingin kehon mitat: Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Melissa Deblingin ikä

Kuinka vanha on Melissa Debling? Hänen syntymäpäivänsä osuu 21. helmikuuta 1989. Hän on 31-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Englannissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Kylin Kalani (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettovarallisuus, poikaystävä: 10 faktaa hänestä

Melissa DeblingWiki/Bio
Oikea nimiMelissa Debling
NimimerkkiMelissa
Kuuluisa AsSosiaalisen median tähti
Ikä31-vuotias
Syntymäpäivä21. helmikuuta 1989
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Melissa Deblingin poikaystävä

Kuka on Melissa Deblingin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Lue myös: Alissa Violet (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Melissa Debling Net Worth

Mikä on Melissa Deblingin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Melissa Deblingin ura

Melissa Debling on sosiaalisen median tähti. Hän aloitti omien kalentereidensa julkaisemisen vuonna 2011 ja avasi oman verkkosivuston vuonna 2013. Hän aloitti mallintyön nuorena tyttönä. Hän esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitti kameraa kiihkeästi. Tällä hetkellä hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Melissa Deblingin faktat

  1. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
  2. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  3. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
  4. Hän on pakkomielle kuvien lataamisesta Instagram-tililleen.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  6. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
  7. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
  8. Hän on työskennellyt mallina jonkin aikaa. Mallitoimisto Girl Management edustaa tällä hetkellä Melissaa.
  9. Hän on esiintynyt kuuluisan ZOO-lehden, Daily Starin, useiden australialaisten aikakauslehtien kansissa, ja tietysti hän on julkaissut kokonaisen kalenteripainoksen usean vuoden ajan.
  10. Hän on myös työskennellyt seksilinja Elite TV:ssä.

Lue myös: Tiffany Alvares (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found