Howard Stern (radioisäntä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, lapset, ura, nettoarvo, tosiasiat

Howard Allan Stern syntyi 12. tammikuuta 1954, on amerikkalainen radio- ja televisiopersoona ja kirjailija. Hän mainostettiin tähtenä radio-ohjelmassaan The Howard Stern Show. Hän on kuvaillut itseään "kaikkien tiedotusvälineiden kuninkaaksi". Sternin vanhemmat ovat juutalaisia, ja heidän perheensä ovat Puolasta ja Itävalta-Unkarista. Varhaisesta viisivuotiaasta lähtien Stern halusi olla radiossa. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää hänen pituudestaan, painostaan, vaimostaan, lapsistaan, urastaan, nettovarallisuudestaan ​​ja monista muista hänestä faktoista.

Howard Sternin elämä, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Howard Stern? Tällä hetkellä hän on 66-vuotias. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Sternin vanhemmat ovat juutalaisia, ja heidän perheensä ovat Puolasta ja Itävalta-Unkarista. Hän on vanhempiensa toinen lapsi. Hänen perheensä muutti Rooseveltiin, New Yorkiin, Long Islandille vuonna 1955, missä Stern osallistui Washington-Rose Elementary -kouluun ja lukioon.

Howard Stern Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Howard Stern on? Hän seisoo 5 jalkaa 9 korkealla. Hän painaa noin 67 kg tai 147 paunaa. Hänellä on tummanruskeat kiharat hiukset ja ruskeat silmät. Vuonna 2012 Stern sanoi omaksuneensa kasviperäisen ruokavalion. Lisäksi kasvisruokavalio on käytäntö noudattaa ruokavaliota, joka sisältää mereneläviä ainoana lihan lähteenä muuten kasvisruokavaliossa.

Howard SternWiki/Bio
Oikea nimiHoward Stern
NimimerkkiHoward
Kuuluisa AsRadio-ohjelman juontaja, TV-persoonallisuus
Ikä66-vuotias
Syntymäpäivä12. tammikuuta 1954
SyntymäpaikkaQueens, New York City, Yhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 9 tuumaa
Paino67 kg (147 lbs)
Runkotilastot42-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
Ex tyttöystäväAngie Everhart ja Robin Givens
puoliso1. Alison Berns

2. Beth Ostrosky Stern

LapsetEmily Beth, Debra Jennifer ja Ashley Jade
NettovarallisuusNoin 700 000 dollaria

Howard Sternin vaimo ja lapset

Kuka on Howard Sternin nykyinen vaimo? Hän solmi ensimmäisen avioliittonsa korkeakoulusta valmistetun rakkaan Alison Bernsin kanssa. He tapasivat ensimmäisen kerran Bostonin yliopistossa yhteisen ystävän kautta. Pariskunta solmittiin Temple Ohabei Shalomissa Brooklinessa, Massachusettsissa 4. kesäkuuta 1978. He ovat siunannut kolmella tyttärellä nimeltä Emily Beth, Debra Jennifer ja Ashley Jade. Avioliitto päättyi vuonna 2001 sovinnolliseen avioeroon ja sovintoon. Howard seurusteli myös Angie Everhartin ja Robin Givensin kanssa. Myöhemmin hän solmi Beth Ostrosky Sternin kanssa vuonna 2008. Hän kihlautui Bethin radio-ohjelmassaan 14. helmikuuta 2007. He menivät naimisiin Le Cirque -ravintolassa New Yorkissa 3. lokakuuta 2008.

Howard Sternin ura ja nettovarallisuus

Howard Sternin uran aikajana: Sternin vanhemmat alkoivat harjoittaa Transsendenttista Meditaatiota ja rohkaisivat häntä oppimaan 1970-luvulla. Hän sai ensimmäiset radiotyönsä Bostonin yliopistossa. Viime vuosina Sternin valokuvat ovat olleet esillä Hamptons- ja WHIRL-lehdissä. Vuosina 2012–2015 hän toimi tuomarina America's Got Talentissa. 20-vuotiaana hän aloitti juoksun WXRK:ssa New Yorkissa. Itse asiassa hänen aamuohjelmansa tuli syndikaatioon vuonna 1986 ja esitettiin 60 markkinalla ja houkutteli 20 miljoonaa kuuntelijaa huipussaan. Stern voitti useita alan palkintoja, mukaan lukien Billboardin Nationally Syndicated Air Personal of the Year -palkinnon kahdeksan kertaa peräkkäin, ja hän on ensimmäinen, jolla on ykkönen aamuohjelma New Yorkissa ja Los Angelesissa samanaikaisesti. Kuinka paljon Howard Sternin nettovarallisuus on? Hänen nettovarallisuutensa on noin 220 miljoonaa dollaria. Vuonna 2017 Stern osti kodin Palm Beachistä Floridasta 52 miljoonalla dollarilla.

Faktaa Howard Sternistä

  • Stern nousi myöhemmin uudelleen Forbesin Celebrity 100 -listalle sijalle 26.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  • Hänellä on tuhansia seuraajia Instagram-tilillään.
  • Elokuussa 2013 Stern ja Simon Cowell jakoivat ensimmäisen sijan Forbesin Amerikan parhaiten palkatuimpien televisiopersoonallisuuksien listalla 95 miljoonalla dollarilla kesäkuun 2012–13 välisenä aikana.
  • Vuonna 2015 Forbes sijoitti Sternin maailman parhaiten palkatuksi mediapersoonallisuudeksi ja viidenneksi eniten ansaitsevaksi julkkikseksi maailmanlaajuisesti 95 miljoonalla dollarilla.
  • Hän näytteli Bernsiä opiskelijaelokuvassa, jonka hän teki Transsendenttisesta meditaatiosta.
  • Hän isännöi ja tuotti lukuisia myöhäisillan televisio-ohjelmia, pay-per-view-tapahtumia ja kotivideoita.

Lue myös: Kevin Hart (koomikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Lapset, Vaimo, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found