Dixie Brubaker (Dinesh D'Souzan entinen vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Dixie Brubaker on julkkispuoliso, joka tunnetaan paremmin Dinesh D'Souzan entisenä vaimona. Hän on intialais-amerikkalainen äärioikeistolainen poliittinen kommentaattori, provokaattori, kirjailija, elokuvantekijä ja salaliittoteoreetikko. Dixie tuki häntä silloin, kun D'Souzalla oli poliittinen kysymys. Viritä elämäkertaan ja tutustu Dixie Brubakerin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Dixie Brubaker Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Dixie Brubaker? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-27-36 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Dixie Brubakerin ikä

Kuinka vanha on Dixie Brubaker? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 40-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Rosmah Mansor (Najib Razakin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Nettovarallisuus, Lapset, Faktat

Dixie BrubakerWiki/Bio
Oikea nimiDixie Brubaker
NimimerkkiDixie
Kuuluisa AsDinesh D'Souzan entinen vaimo
Ikä40-vuotias
SyntymäpäiväEi tunnettu
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 33-27-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
Lapset1
Aviomies/puolisoDinesh D’Souza (eronnut)
Nettovarallisuusnoin 1,5 miljoonaa dollaria (USD)

Dixie Brubaker aviomies

Kuka on Dixie Brubakerin aviomies? Vuonna 1992 Dixie meni naimisiin Dinesh D’Souzan kanssa, jonka hän tapasi ensimmäisen kerran tämän työskennellessään Washingtonissa. Heillä on yksi tytär. Pariskunta asui yhdessä Kaliforniassa, kunnes vuonna 2010 D'Souza muutti New Yorkiin The King's Collegen presidentiksi. Hän piti asuntoa lähellä San Diegoa Kaliforniassa, missä hänen vaimonsa ja tyttärensä jäivät. D’Souza ja Brubaker erosivat.

Lue myös: James Westbrook (Tati Westbrookin puoliso) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, nettoarvo: 6 faktaa hänestä

Dixie Brubaker Net Worth

Mikä on Dixie Brubakerin nettovarallisuus? Hän pyörittää tällä hetkellä omaa liiketoimintalinjaansa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 1,5 miljoonaa dollaria (USD).

Faktat Dixie Brubakerista

  1. Dixie Brubakerin silloinen aviomies D'Souza meni naimisiin Deborah Fancherin kanssa vuonna 2016, konservatiivisen poliittisen aktivistin ja kahden lapsen äidin kanssa.
  2. He asuvat Houstonin metroalueella.
  3. Häät pidettiin lähellä San Diegoa Rafael Cruzin, Yhdysvaltain senaattorin Ted Cruzin isän, toimiessa.
  4. Fancher muutti Venezuelasta 10-vuotiaana.
  5. Lisäksi Dixie Brubaker asuu onnellisesti tyttärensä kanssa Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Lue myös: Teyana Taylor (Iman Shumpertin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Vauva, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found