Ted Cruz (poliitikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Puoliso, Lapset, Ura, Faktat

Ted Cruz on amerikkalainen teekutsujen poliitikko ja asianajaja, josta tuli ensimmäinen latinalaisamerikkalainen ja ensimmäinen vähemmistö, joka valittiin Yhdysvaltain senaattoriksi Texasista vuonna 2013. Hänestä tuli National Republican Senatorial Committeen varapuheenjohtaja vuonna 2012. Hänellä on tutkinnot yleistä järjestystä ja lakia Princetonin yliopistosta ja Harvard Law Schoolista, joka on yksi kolmesta nykyisestä kuubalaista syntyperää olevaa Yhdysvaltain senaattoria, kuten vuonna 2020. Viritä elämästä ja tiedä lisää Ted Cruzin iästä, pituudesta, painosta, perheestä, urasta, nettovarallisuudesta ja monista lisää faktoja hänestä.

Ted Cruzin pituus ja paino

Kuinka pitkä Ted Cruz on? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,77 m tai 177 cm pitkä. Hän painaa noin 68 kg tai 149 paunaa. Hänen kehon tilastot ovat 42-30-37 tuumaa. Hänen hauislihansa koko on 18 tuumaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset.

Ted CruzWiki/Bio
Oikea nimiRafael Edward Cruz
NimimerkkiTed Cruz
Kuuluisa AsPoliitikko
Ikä49-vuotias
Syntymäpäivä22. joulukuuta 1970
SyntymäpaikkaCalgary, Kanada
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 10 tuumaa (1,77 m)
Paino68 kg (149 lbs)
Runkotilastot42-30-37 tuumaa
Hauislihaksen koko18 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero10 (USA)
LapsetCaroline ja Catherine
Puoliso/vaimoHeidi Cruz
NettovarallisuusNoin 250 miljoonaa dollaria (USD)

Ted Cruzin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Ted Cruz? Hänen syntymäpäivänsä osuu 22. joulukuuta 1970. Tällä hetkellä hän on 49-vuotias. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän on kolme neljäsosaa irlantilaista ja neljäsosa italialaista syntyperää. Hänen äitinsä nimi oli Eleanor Elizabeth ja isä Wilson ja Rafael Cruz. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä oli kaksi vanhempaa sisarusta Miriam Ceferina Cruz ja Roxana Lourdes Cruz. Hän ansaitsi Kanadan kansalaisuuden vuonna 1973 ja hänestä tuli kansalaistettu Yhdysvaltain kansalainen vuonna 2005. Koulutukseltaan hän opiskeli Texasin yliopistossa Austinissa ja sai poliittisen turvapaikan Yhdysvalloissa neljän vuoden opiskelijaviisuminsa päättymisen jälkeen.

Ted Cruzin ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Ted Cruzin nettovarallisuus on? Hän oli merkittävä voima Yhdysvaltain hallituksen sulkemisen takana vuonna 2013, ja hän teki päätöksen rahoittaa hallitus 21 tunnin ja 19 minuutin puheella, koska hän oli eri mieltä Obamacaren kanssa. Vuonna 2003 hänestä tuli ensimmäinen latinalaisamerikkalainen solicitor General Teksasissa sekä nuorin solicitor General Yhdysvalloissa. Senaatin republikaanien johtaja Mitch McConnell arvosteli hänen filibusteriaan. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 250 miljoonaa dollaria (USD).

Ted Cruzin puoliso ja lapset

Kuka on Ted Cruzin nykyinen vaimo? Hän on naimisissa Heidi Cruzin kanssa. Pariskunta solmi solmun vuonna 2001. Pariskuntaa on myös siunattu kahdella tyttärellä nimeltä Caroline ja Catherine. Pari tapasi työskennellessään George W. Bushin vuoden 2000 presidentinvaalikampanjassa.

Faktaa Ted Cruzista

  • Cruz on vitsaili: "Olen kuubalainen, irlantilainen ja italialainen, ja kuitenkin päädyin jotenkin eteläbaptistiksi."
  • Hän rakastaa cowboysaappaiden käyttöä, mutta hän pidättäytyi tekemästä niin väitteleessään Rehnquistin oikeudessa.
  • Cruz vastustaa sekä samaa sukupuolta olevien avioliittoja että siviililiittoja.
  • Hän uskoo, että avioliitto pitäisi lain mukaan määritellä vain "yhden miehen ja yhden naisen väliseksi".
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  • Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.

Lue myös: Lou Leon Guerrero (poliitikko) Palkka, Nettovarallisuus, Wiki, Bio, Ikä, Puoliso, Lapset, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found