SZA (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

SZA on yhdysvaltalainen laulaja, räppäri ja lauluntekijä. Maaliskuussa 2020 Billboard ilmoitti, että SZA oli allekirjoittanut WME:n kanssa edustuksen kaikilla alueilla. Hänen oikea nimensä on Solána Imani Rowe. Hänet tunnetaan hyvästä ulkonäöstään ja tyylistään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää SZA:n Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta urasta, perheestä ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

SZA Ikä

Kuinka vanha SZA on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. marraskuuta 1989. Tällä hetkellä hän on 30-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi St. Louisissa, MO.

SZA Pituus ja paino

Kuinka pitkä SZA on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit mustat silmät ja hiukset. Hänellä on täyteläiset huulet.

SZAWiki/Bio
Oikea nimiSolána Imani Rowe
NimimerkkiSZA
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä8. marraskuuta 1989
SyntymäpaikkaSt. Louis, MO
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

SZA poikaystävä

Kuka on SZA:n poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

SZA-ura

SZA tapasi ensimmäisen kerran Top Dawg Entertainmentin jäsenet CMJ New Music Reportin aikana vuonna 2011. Z debytoi Yhdysvaltain Billboard 200 -listalla sijalla 39 ja myi 6 980 kappaletta sen avausviikolla; albumi nousi myös Billboardin Hip-Hop/R&B-listalla sijalle yhdeksän. Esiintymisensä aikana SZA:lla on tapana käyttää "vapaasti lentäviä" vaatteita, joissa on helppo liikkua, ja hänen tiedetään käyttäneen myös pyjamat tai roikkuvat vaatteet lavalla.

Lue myös: Cardi B (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Aviomies, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

SZA:n nettoarvo

Mikä on SZA:n nettoarvo? SZA tunnetaan TDE:n ensimmäisenä naispuolisena allekirjoittajana ja ensimmäisenä laulajana, mikä myös herätti huomiota hänen uransa alkuvaiheessa. Hän jakoi muoti- ja elämäntyyliselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

SZA-perhe

Solána Imani Rowe syntyi St. Louisissa, Missourissa ja kasvoi Maplewoodissa, New Jerseyssä. Hänen isänsä oli vastaava tuottaja CNN:ssä, kun taas hänen äitinsä oli johtaja AT&T:ssä. Rowe syntyi kristitylle äidille ja isälle muslimi. Hänet kasvatettiin ortodoksisena muslimina. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhempi sisarpuoli Tiffany Daniels ja vanhempi veli Daniel, räppäri nimeltä Manhattan. Koulutuksensa mukaan hän kävi muslimien valmistavaa koulua joka päivä tavallisen koulunsa jälkeen.

SZA Faktat

 1. Malli esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitteli kameraa kiihkeästi.
 2. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 3. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 4. Hän jakaa usein muoti- ja elämäntapa-selfiensä sosiaalisessa mediassa.
 5. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 6. Hän on sinkku näinä hetkinä.
 7. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
 8. SZA:n musiikkityyliä on kuvattu "alt R&B:ksi"
 9. SZA kuuntelee Ella Fitzgeraldia lauluvaikutuksista.
 10. Haastattelussa SZA sanoi olevansa vähemmän inspiroitunut puhtaasta musiikista ja enemmän taiteen luomisesta yleensä.
 11. SZA:n sanoituksia kuvataan "selvittäviksi", ja hänen laulunsa pyörivät usein seksuaalisuuden, nostalgian ja hylkäämisen teemojen ympärillä.
 12. Lopulta hän lopetti opinnot viimeisellä lukukaudella.
 13. Hän alkoi kuitenkin välittömästi ryhtyä satunnaisiin töihin ansaitakseen rahaa.
 14. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 15. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 16. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 17. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 18. Sininen on hänen lempivärinsä.
 19. Hän on yksi tunnetuimmista web-pohjaisista elämän tähdistä ja mediavaikuttajista amerikkalaisessa mediateollisuudessa.
 20. Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Lue myös: Maren Morris (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Poika, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found