Linzey Rozon (Tim Rozonin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Linzey Rozon on amerikkalainen kuuluisa julkkispersoonallisuus. Hänet tunnetaan paremmin Tim Rozonin vaimona. Hän on kanadalainen näyttelijä. Rozon tunnetaan Tommy Quincyn hahmojen esittämisestä CTV:n teinidraamassa Instant Star. Tim on nauttinut lumoavasta elämästä julkkiksena, mutta hänen vaimonsa päättää elää yksityistä elämää, kaukana parrasvaloista. Varautunut henkilö, hän ei halua olla paljon vuorovaikutuksessa median kanssa. Hän syntyi Yhdysvalloissa, tulee varakkaasta perheestä ja on hyvin koulutettu. Huolimatta siitä, että hän on yhden amerikkalaisen tv-alan suurimmista julkkiksista vaimo, hän onnistuu elämään suhteellisen eristäytynyttä elämää. Hän tukee miestään koko sydämestään ja rohkaisee häntä toteuttamaan tavoitteitaan. Linzey seuraa häntä toisinaan palkintotilaisuuksissa ja punaisen maton tapahtumissa. Sen lisäksi, että hän on työssäkäyvä nainen ja vaimo, hän on myös omistautunut äiti lapsilleen. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Linzey Rozonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Linzey Rozonin ikä

Kuinka vanha on Linzey Rozon? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 37-vuotias. Hänellä on Amerikan ja Kanadan kansalaisuus.

Linzey Rozon Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Linzey Rozon? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-30-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lue myös: Amanda Levy McKeehan (TobyMacin vaimo) Wikipedia, elämäkerta, pituus, paino, ikä, aviomies, tosiasiat

Linzey Rozon Wiki

Linzey RozonWiki/Bio
Oikea nimiLinzey Rozon
NimimerkkiLinzey
Kuuluisa AsTim Rozonin vaimo
Ikä37-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
KansallisuusKanadalais-amerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-30-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
Lapset1
Aviomies/puolisoTim Rozon
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Linzey Rozonin aviomies

Kuka on Linzey Rozonin aviomies? Hän on naimisissa Tim Rozonin kanssa syyskuussa 2015 ja hänellä on yksi lapsi. Lisäksi Tim Rozon asuu Montrealissa, jossa hän omistaa yhdessä kanadalaisen julkkiskokin Chuck Hughesin kanssa ravintolan Garde Manger.

Lue myös: Alaina Anderson (Derrick Rosen vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Linzey Rozon Net Worth

Kuinka paljon Linzey Rozonin nettovarallisuus on? Hän kuuluu rikkaasta perhetaustasta. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Linzey Rozonin faktat

  1. Linzey Rozon on hyvin läheinen lapsiinsa ja aviomiehensä.
  2. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  3. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  4. Vuonna 2018 hänen miehensä Tim ja Wynonna Earpin näyttelijät saivat People's Choice Award -palkinnon parhaasta sci-fi-ohjelmasta.
  5. Tim Rozonin ensimmäinen huomionarvoinen rooli oli Mira Sorvinon tukeminen vuoden 2000 A&E-elokuvassa The Great Gatsby.

Lue myös: Veronika Vařeková (Petr Nedvěd) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit