Cooke Maroney Wiki, Elämäkerta, Ikä, Vaimo, Pituus, Paino, Ura, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Cooke Maroney on syntynyt vuonna 1985 ja hänet tunnetaan paremmin kuuluisan kuuluisan näyttelijä Jennifer Lawrencen poikaystävänä. Uutiset heidän salaisesta treffeistään alkoivat kesäkuussa 2018.

Cooke Maroney ja Jennifer Lawrence

Näyttelijän paras ystävä Laura Simpson esitteli Lawrencen ja Maroneyn toisilleen. "He tapasivat Jenin ystävän Lauran kautta... Suhde on jatkunut muutaman viikon. Mutta he ovat olleet hyvin yksityisiä ja varovaisia, etteivät heitä nähtäisi yhdessä.

Vuonna 2019 Red Sparrow -näyttelijä Jennifer Lawrence meni kihloihin pitkäaikaisessa rakastajansa Cooke Maroneyn kanssa yksityisessä hääseremoniassa. Lawrencen ja hänen puolisonsa Maroneyn perhe osallistui heidän avioliittoonsa. Kihlajuhla pidettiin River Caféssa Brooklynissa, ja pariskunta vuokrasi koko ravintolan juhlia varten. Lawrencen hyvä ystävä Emma Stone oli vieraiden joukossa.

Kihlauksen jälkeen, loppuvuodesta 2019, näyttelijä Jennifer Lawrence solmi solmun pitkäaikaisen rakastajansa Cooke Maroneyn kanssa yksityisessä hääseremoniassa. Lawrencen ja hänen puolisonsa Maroneyn perhe osallistui häihin.

Lisäksi hän sanoi: "Olen itse asiassa kaikkien exäni ystävä. Teoriani on, että sinulla ei voi olla huono suhde jonkun kanssa, jos olet vilpitön. Jos kaikki maailmassa tietävät, miltä sinusta tuntuu, ei valheita, vain avoimuutta. Kaikki poikaystäväni ovat olleet ihania, Nick hän oli loistava poikaystävä", näyttelijä sanoi podcastin WTF With Marc Maron -haastattelussa. Lue lisää: Jennifer Lawrence poikaystävä, suhde ja aviomies.

Cooke Maroney Age

Hänen ikänsä on 35 vuotta. Lisäksi Cooke on ehdottomasti hauskanpitoa rakastava kaveri, joka haluaa osallistua ja pitää hauskaa. J. Law ja Cooke tapasivat kuulemma Jenniferin parhaan ystävän Laura Simpsonin kautta ja alkoivat seurustella toukokuussa. Mitäeva.

Cooke Maroneyn perhe

Cooke Maroney syntyi vuonna 1985 Middleburyssa, Vermontissa, Yhdysvalloissa. Cooken vanhemmat James Maroney ja Suki Fredericks omistavat Oliver Hill Farmin Vermontissa. Vuodesta 2015 lähtien Maroney työskenteli taidekauppiaana Manhattanilla (ja toimi Christie'sin vanhempana varapresidenttinä ja American Paintingsin johtajana), ennen kuin hän ja hänen vaimonsa aloittivat tilan, jossa Cooke varttui. Lisäksi Cooke kuuluu Yhdysvaltain kansalaisuuteen ja valkoihoiseen etniseen alkuperään. Koulutuksensa mukaan hän osallistui lukioon Vermontissa. Myöhemmin hän valmistui taidehistoriasta New Yorkin yliopistosta.

Cooke Maroneyn ura

Urastaan ​​puhuva Jennifer Lawrence -poikaystävä toimii tällä hetkellä New Yorkin Gladstonen taidegallerian johtajana, jolla on lista korkean profiilin asiakkaista. Hän on työskennellyt aiemmin taidemaalari Carroll Dunhamin ja Björkin entisen poikaystävän, kuvanveistäjä Matthew Barneyn kanssa. Ennen kuin hän työskenteli Gladstonessa, hän työskenteli Gagosian galleriassa suoritettuaan NYU:n taidehistorian tutkinnon.

Cooke Maroney Net Worth

Kuinka paljon Cooke Maroneyn viha on? Hänen nettovarallisuutensa on noin 20-25 miljoonaa dollaria. Hän seisoo 6 jalkaa 3 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 70 kg tai 154 paunaa.

Cook Maroney Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiKeitä Maroney
NimimerkkiCook
Ikä35 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

1985
AmmattiAmmattimainen taidegalleriajohtaja
KuuluisaNäyttelijä Jennifer Lawrencen poikaystävä
SyntymäpaikkaMiddlebury, Vermont, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysValkoinen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacOinas
Nykyinen asuinpaikkaNew York City, New York, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 6'3"

Senttimetrit: 193 cm

Mittarit: 1,93 m

PainoPaino: 70 kg

Paunaa: 154 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

44-32-46 tuumaa
Hauislihaksen koko19 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero9 (USA)
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 25 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorin tulotEi tunnettu
Perhe
VanhemmatIsä: James Maroney

Äiti: Suki Fredericks

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimisissa
Tyttöystävä/treffitJennifer Lawrence
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Vaimo / puolisoJennifer Lawrence (naimisissa 2019)
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistunut (taidehistoria)
YliopistoNew Yorkin yliopisto
KouluLukio Vermontissa
Suosikki
LempinäyttelijäSawyer Sharbino
SuosikkinäyttelijäAmy Acker
LempiväriVioletti
Suosikkikeittiöitalialainen
Lemmikkieläinten rakastaja? Joo
Suosikki lomakohdeKreikka
HarrastuksetTaide, maalaus, matkustaminen
Sosiaalisen median tili
Linkki sosiaalisen median tiliinInstagram

Cooke Maroney Faktat

  • Cooke tunnetaan paremmin elokuvateollisuudessa uransa ansiosta.
  • Maroney näyttää olevan täysin poissa Facebookista ja Twitteristä.
  • Tällä hetkellä hänellä on vain yksityinen Instagram-sivu, jolla on vain 2 000 seuraajaa.
  • Spekulaatiot alkoivat, kun Jennifer havaittiin sormuksella, ja sitten hänen edustajansa vahvisti uutisen helmikuun alussa.
  • Cooke ja Jennifer osallistuivat äskettäin hänen entisen Nicholas Houltin uuden elokuvan "The Favourite" ensi-iltaan ja hauska tosiasia: myös Darren Aronofsky oli paikalla.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found