Charles Stiles (isäntä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, lapset, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Charles Stiles on amerikkalainen showman, opas, ruoanvalmistaja ja kirjailija, joka tunnetaan live-komediadiaesitysesityksistä, hullunkurisista Test Kitchen -videoista, "kenttäretkistä" seikkailumatkoista ja värikkäistä sohvapöytäkirjoista, jotka kaikki juhlivat klassista ja kitsistä amerikkalaista elämää ja tyyliä. Varaudu siihen, että kansallinen ylpeytesi paisuu. Hän on myös Business Evaluation Servicesin perustaja ja toimitusjohtaja. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Charles Stilesin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, lapsista, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Charles Stiles Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Charles Stiles on? Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuuman korkeudella tai muuten 1,75 metrin tai 175 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 75 kg tai 165 paunaa. Hänellä on pähkinänruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Charles Stilesin ikä

Kuinka vanha on Charles Stiles? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. toukokuuta 1965. Hän on 55-vuotias. Hänen horoskooppi on Härkä. Hän syntyi Las Vegasissa, NV. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Stephen Colbert (isäntä) Wiki, elämäkerta, pituus, paino, ikä, vaimo, lapset, nettovarallisuus, perhe: 10 faktaa hänestä

Charles StilesWiki/Bio
Oikea nimiCharles Stiles
NimimerkkiCharles
Kuuluisa AsTV-ohjelman juontaja
Ikä55-vuotias
Syntymäpäivä1. toukokuuta 1965
SyntymäpaikkaLas Vegas, NV
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,75 m)
Painonoin 75 kg (165 lbs)
Kehon mitatnoin 4-32-39 tuumaa
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8,5 (USA)
Lapset3
Vaimo/puolisoNaimisissa
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Charles Stilesin vaimo ja lapset

Kuka on Charles Stilesin vaimo? Hän on naimisissa oleva mies. Charlesin vaimo työskenteli kirjanpitäjänä. Kuinka monta lasta Charles Stilesilla on? Pariskuntaa on myös siunattu kolmella tyttärellä. Heidän nuorin tyttärensä työskentelee hänelle. Samoin pariskunnan keskimmäinen tytär valmistui FIM:stä vuonna 2015 ja esiintyy säännöllisesti Mystery Dinersissä. Heidän vanhin tyttärensä muutti Bakersfieldiin Kaliforniaan. Hän on nyt naimisissa ja hänellä on myös tytär nimeltä Trinitey.

Lue myös: Michael Strahan (TV-isäntä) Wiki, elämäkerta, ikä, vaimo, kumppani, pituus, paino, ura, nettoarvo, tosiasiat

Charles Stilesin nettoarvo

Mikä on Charles Stilesin nettovarallisuus? Ruoan ura on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Charles Stilesin tosiasiat

  1. Charles Stiles oli linjakaspoika ja valmistava kokki lukioaikanaan.
  2. Sitten hänestä tuli jakelukuljettaja ennen kuin hän työskenteli muissa töissä, mukaan lukien öljytornin käsi ja ammattikoulun hakijajohtaja.
  3. Hän muutti konkurssimyynnistä ostamansa ketjuliikkeen kannattavaksi kokonaisuudeksi.
  4. Hän käsittelee huimaavan joukon aiheita ja teemoja, projisoiden usein sekä vintage Kodachrome -kuvia että nykyaikaisia ​​valokuvia, jotka dokumentoivat hänen retro-retkellä tehtyjä löytöjä.
  5. Charlesin suosittu "Disneyland"-kiertue Los Angelesin keskustassa todistaa, että kaupungin sydän ja sielu on kuin suuri iso teemapuisto.

Lue myös: Natalia Rivera (TV-ohjelman juontaja) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found