Gordon Ramsay (Kokki) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Gordon Ramsay on skotlantilainen kokki ja ravintoloitsija, kirjailija ja televisiopersoona. Hänet tunnetaan kriittisestä ja usein vähättelevästä käytöksestään ITV-sarjassa Hell’s Kitchen, ja hän on palkittu yhteensä 16 Michelin-tähdellä, ja tällä hetkellä hänellä on yhteensä seitsemän. Hän ja hänen perheensä esiintyvät myös omassa ohjelmassaan Matilda and the Ramsay Bunch. Ramsaysta oli tullut yksi Ison-Britannian tunnetuimmista ja vaikutusvaltaisimmista kokeista vuoteen 2004 mennessä. Hän on kuvaillut varhaista elämäänsä "toivottoman vaeltajaksi". Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Gordon Ramsayn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Gordon Ramsay Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Gordon Ramsay? Hän seisoo 6 jalkaa 1 tuuman korkeudella tai muuten 1,88 metrin tai 188 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 75 kg tai 165 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Gordon Ramsayn ikä

Kuinka vanha on Gordon Ramsay? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. marraskuuta 1966. Tällä hetkellä hän on 54-vuotias. Hänen horoskooppi on Skorpioni. Hän syntyi Johnstonessa, Skotlannissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Yhdeksänvuotiaasta lähtien hän kasvoi Stratford-upon-Avonissa. Ramsay on toinen neljästä lapsesta. Hänellä on isosisko, nuorempi veli ja nuorempi sisko. Ramsayn isä Gordon James Sr.

Lue myös: Claire Saffitz (Kokki) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Gordon RamsayWiki/Bio
Oikea nimiGordon James Ramsay
NimimerkkiGordon Ramsay
Kuuluisa AsKokki, ravintolanhoitaja, kirjailija ja

Televisiopersoona,

Sosiaalisen median tähti

Ikä54-vuotias
Syntymäpäivä8. marraskuuta 1966
SyntymäpaikkaJohnstone, Skotlanti
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,88 m (6 jalkaa 1 tuumaa)
Painonoin 75 kg (165 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-39 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero9 (USA)
LapsetTytär: Megan, Holly ja

Matilda

Poika: Jack ja Oscar

Vaimo/puolisoCayetana Elizabeth Hutcheson
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Gordon Ramsayn vaimo

Kuka on Gordon Ramsayn vaimo? Hän meni naimisiin Cayetana Elizabeth Hutchesonin, Montessori-koulutetun opettajan, kanssa vuonna 1996. Lisäksi hänellä on tyttäret nimeltä Megan, Holly ja Matilda sekä pojat nimeltä Jack ja Oscar.

Lue myös: Robert Sandberg (kokki) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Gordon Ramsayn nettoarvo

Mikä on Gordon Ramsayn nettovarallisuus? Ramsay on arvostellut erittäin kriittisesti Food Networkin ja Iron Chef America -tähteä Mario Batalia. Ramsay paljasti harjoittelevansa puolikilpailullisesti yleisen hyvinvointinsa vuoksi. Hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria USD).

Lue myös: Jack Scott Ramsay (Gordon Ramsay Son) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Gordon Ramsayn faktat

  1. Gordon Ramsay on nähnyt ylipainoisten ja sopimattomien kokkien romahtavan tai he eivät pysty liikkumaan nopeasti keittiössä.
  2. Hän kilpailee usein Ironman-tapahtumissa, maratoneissa ja triathloneissa.
  3. Hän syö myös hyvin vähän "ateriaa" kohden ja mieluummin laiduntelee koko päivän, mikä johtuu osittain tuomarina ja kokina kehittyneestä tottumuksestaan ​​ja myös kiireisestä aikataulustaan.
  4. Hänellä on musta vyö karatessa.
  5. Ramsaylla on Cornwallissa kolme taloa, joiden arvo on arviolta 11 miljoonaa puntaa: 4 miljoonan punnan arvoinen kartano Trebetherickissä, 4,4 miljoonan punnan kiinteistö Rockista, joka ostettiin vuonna 2015, ja 2 miljoonan punnan arvoinen II-luokan kiinteistö Foweysta, joka ostettiin vuonna 2017.
  6. Elokuussa 2020 Ramsayn neljän makuuhuoneen Fowey-kiinteistö Trevail House myytiin 2,75 miljoonalla punnalla.
  7. Ramsayta on arvosteltu siitä, että hän käytti ohjelmissaan usein voimakasta kieltä.

Lue myös: Molly Baz (Kokki) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found