Nikolas Ajagu (Meena Harris Aviomies) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Nikolas Ajagu on amerikkalainen julkkispuoliso. Hänet tunnetaan parhaiten Meena Harrisin aviomiehenä. Hän on yhdysvaltalainen lakimies, lastenkirjojen kirjoittaja, tuottaja ja Phenomenal Woman Action Campaignin perustaja. Lisäksi heillä on myös kaksi yhteistä tytärtä. He eivät kuitenkaan ole vielä naimisissa. Meena on Kalifornian senaattorin Kamala Harrisin veljentytär. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Nikolas Ajagun Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Nikolas Ajagu Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Nikolas Ajagu on? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuuman korkeudella tai muuten 1,68 metrin tai 168 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 60 kg tai 131 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Nikolas Ajagu Ikä

Kuinka vanha on Nikolas Ajagu? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Tällä hetkellä hän on 37-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hän on Yhdysvaltain kansalainen ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Nikolas Ajagu vaimo

Kuka on Nikolas Ajagun vaimo? Hän on naimisissa Meena Harrisin kanssa. Heillä on kaksi tytärtä. Lisäksi hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä.

Lue myös: Lucinda Southworth (Larry Pagen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Nikolas Ajagu Wikipedia

Nikolas AjaguWiki/Bio
Oikea nimiNikolas Ajagu
NimimerkkiNikolas
Kuuluisa AsMeena Harrisin aviomies
Ikä37-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,68 m)
Painonoin 60 kg (131 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8,5 (USA)
Lapset2
Vaimo/puolisoMeena Harris
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Nikolas Ajagu Net Worth

Mikä on Nikolas Ajagun nettovarallisuus? Hän on perustanut Barrel & Ink- ja Code & Canvas -yritykset sekä Head-Global Partnerships -järjestön Facebook, Inc:ssä vuodesta 2007. Sitä ennen hän työskenteli sijoitusneuvojana Ecosystem Ventures LLC:ssä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Teyana Taylor (Iman Shumpertin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Vauva, Nettovarallisuus, Faktat

Nikolas Ajagu perhe

Nikolas Ajagun isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu. Mitä tulee koulutukseen, Nikolas on suorittanut perustutkinnon Princetonin yliopistosta.

Nikolas Ajagu Faktat

  1. Nikolas Ajagun vaimo Meena on vuonna 2017 perustetun Phenomenal Woman Action Campaignin perustaja.
  2. Aiemmin Harris toimi myös Uberin strategia- ja johtamisjohtajana.
  3. Lisäksi Nikolas's ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  4. Harris suoritti kandidaatin tutkinnon Stanfordin yliopistosta vuonna 2006 ja J.D.-tutkinnon Harvard Law Schoolista vuonna 2012.
  5. Hänen odotetaan julkaisevan toisen kirjansa, Ambitious Girl, tammikuussa 2021.

Lue myös: Teyana Taylor (Iman Shumpertin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Vauva, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found