Mary Grace Hicks (Hope Hicks Sister) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Mary Grace Hicks on kuuluisa persoona. Hänet tunnetaan paremmin Hope Hicksin vanhina sisarena. Hän on amerikkalainen PR-johtaja ja poliittinen neuvonantaja, joka toimii presidentti Donald Trumpin vanhempana neuvonantajana. Tämän lisäksi Mary Grace Hicks työskenteli mallina Ralph Lauren -kampanjassa sisarensa kanssa. Aiemmin hän työskenteli EMT:nä Greenwich Emergency Medial Servicessä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Mary Grace Hicksin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, kehon mitoista, aviomiehestä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Mary Grace Hicksin pituus ja paino

Kuinka pitkä Mary Grace Hicks on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,66 metrin tai 166 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 128 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Mary Grace Hicksin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Mary Grace Hicksin ikä

Kuinka vanha on Mary Grace Hicks? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 40-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Greenwichissä, Connecticutissa.

Lue myös: Nadia Farmiga (Taissa Farmiga Sister) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Sisarukset, Faktat

Mary Grace Hicks Wiki

Mary Grace HicksWiki/Bio
Oikea nimiMary Grace Hicks
NimimerkkiMary Grace
Kuuluisa As1. Malli

2. Sisar of Hope Hicks

Ikä40-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaGreenwich, Connecticut
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,66 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetNA
Aviomies/puolisoWyot Woods
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Mary Grace Hicksin perhe

Mary Grace Hicksin äidin nimi on Caye Ann Hicks ja isän nimi on Paul Burton Hicks III. Hän varttui Greenwichissä, Connecticutissa. Hänen isänsä oli Ogilvy Public Relations Worldwiden Americas-alueen toimitusjohtaja ja National Football Leaguen viestintäjohtaja vuosina 2010–2015, ennen kuin hänestä tuli Glover Park Groupin toimitusjohtaja. Hänen perheessään oli historiaa valtionhallinnossa: hänen äitinsä oli Ed Jonesin, demokraattisen kongressiedustajan Tennesseestä, hallinnollinen avustaja; hänen äitinsä isoisänsä, G. W. F. "hollantilainen" Cavender, työskenteli Yhdysvaltain maatalousministeriössä järjestelmänvalvojana kahden eri hallinnon aikana; ja hänen äitinsä isoäitinsä Marilee Cavender työskentelivät Yhdysvaltain liikenneministeriössä.

Lue myös: Nicky Trebek (Alex Trebekin tytär) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Mary Grace Hicksin aviomies

Kuka on Mary Grace Hicksin aviomies? Hän solmi Wyot Woodsin kanssa vuonna 2016 Greenwichissä heidän perheidensä edessä. Lisäksi pariskunnalla ei ole toistaiseksi siunattua lapsia.

Mary Grace Hicksin nettoarvo

Kuinka paljon Mary Grace Hicksin nettovarallisuus on? Hänen malliuransa on tärkein tulonlähde. Maryn nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Mary Grace Hicksin tosiasiat

  1. Mary Grace Hicksin sisar Hope Hicks oli teini-ikäinen malli, joka esiintyi Greenwich-lehdessä vuonna 2002.
  2. Hän osallistui Greenwichin lukioon.
  3. Mary on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  4. Hän rakastaa tanssia ja fiktiivisten romaanien lukemista vapaa-ajallaan.
  5. Valkoinen on yksi hänen lempiväristään.
  6. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Natalie Biden (Joe Biden Grand Daughter) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found