MacKenzie Bezos (Jeff Bezosin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

MacKenzie Bezos on tunnettu amerikkalainen kirjailija, miljardööri ja yritysfilantrooppi. Hänet tunnetaan paremmin Amazonin ja Blue Originin perustajan Jeff Bezosin ex-vaimona. Tällä hetkellä MacKenzie on maailman kolmanneksi rikkain nainen. Hän on toiminut perustamansa kiusaamisen vastaisen järjestön Bystander Revolutionin toiminnanjohtajana vuodesta 2014. Viritä elämäkertaan ja tutustu MacKenzie Bezosin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, avioliittoon, lapsiin, kehon mittauksiin, nettoarvoon. , Perhe, Ura ja monia muita faktoja hänestä.

MacKenzie Bezosin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä MacKenzie Bezos on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat MacKenzie Bezosin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

MacKenzie Bezosin ikä

Kuinka vanha on MacKenzie Bezos? Hänen syntymäpäivänsä osuu 7. huhtikuuta 1970. Hän on 50-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi San Franciscossa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

MacKenzie Bezosin perhe

MacKenzie Bezosin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänen isänsä oli taloussuunnittelija. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän valmistui Hotchkiss Schoolista Lakevillessä, Connecticutissa, vuonna 1988.

Lue myös: Anne Steves (Rick Stevesin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Avioliitto, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

MacKenzie Bezos Wiki

MacKenzie BezosWiki/Bio
Oikea nimiMacKenzie Scott
NimimerkkiMacKenzie Bezos
Kuuluisa As1. Liikenainen

2. Jeff Bezosin vaimo

Ikä50-vuotias
Syntymäpäivä7. huhtikuuta 1970
SyntymäpaikkaSan Francisco,

Kalifornia, Yhdysvallat

SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
Lapset4
Aviomies/puolisoJeff Bezos
Nettovarallisuusnoin 62 miljardia dollaria (USD)

MacKenzie Bezosin aviomies

Kuka on MacKenzie Bezosin aviomies? Hän oli naimisissa Jeff Bezosin kanssa. Heillä on neljä lasta, kolme poikaa ja yksi Kiinasta adoptoitu tytär. Heidän kunnallisomaisuuden avioeronsa vuonna 2019 jätti MacKenzielle 35,6 miljardia dollaria Amazon-osakkeisiin, kun taas hänen ex-miehensä säilytti 75 prosenttia pariskunnan Amazon-osakkeista.

MacKenzie Bezosin nettoarvo

Kuinka paljon MacKenzie Bezosin nettovarallisuus on? Heinäkuussa 2020 Scott ilmoitti lahjoittaneensa 1,7 miljardia dollaria 116 voittoa tavoittelemattomalle järjestölle, jotka keskittyvät rodulliseen tasa-arvoon, LGBTQ+-tasa-arvoon, demokratiaan ja ilmastonmuutokseen. Joulukuussa 2020 Scott ilmoitti lahjoittaneensa lisää 4,15 miljardia dollaria. Kaikkiaan hänen vuoden 2020 hyväntekeväisyyslahjoituksensa olivat 5,8 miljardia dollaria.

Lue myös: Lucinda Southworth (Larry Pagen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Hän on maailman 22. rikkain ihminen, suurelta osin hänen 38 miljardin dollarin avioeroratkaisunsa ansiosta. Kuukautta myöhemmin hän allekirjoitti Giving Pledgen, joka sitoutui antamaan vähintään puolet omaisuudestaan ​​hyväntekeväisyyteen. Forbes arvioi Scottin heinäkuussa 2020 maailman 22. rikkaimmaksi ihmiseksi nettovarallisuudellaan 36 miljardia dollaria. Syyskuuhun 2020 mennessä Scott valittiin maailman rikkaimmaksi naiseksi; joulukuuhun 2020 mennessä hänen nettovarallisuutensa oli arviolta 62 miljardia dollaria. Vuoden 2020 aikana Scott on lahjoittanut yli 6 miljardia dollaria hyväntekeväisyyteen.

MacKenzie Bezosin faktat

  1. MacKenzie Bezos kirjoitti debyyttiromaaninsa The Testing of Luther Albrightin vuonna 2005.
  2. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  3. Hän perusti Bystander Revolutionin vuonna 2014.
  4. Hänen toinen romaaninsa, Traps, julkaistiin vuonna 2013.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Teyana Taylor (Iman Shumpertin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Vauva, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found