Kornelia Chitursko (JJ Chalmersin vaimo) Elämäkerta, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Kornelia Chitursko on Strictly-tähti JJ Chalmersin vaimo. Hänellä on myös ruoanlaittolaitos, jossa hän keksii reseptinsä. Hän tuki miehensä JJ Chalmersia tämän vaikeiden ja elämää muuttavien aikojen aikana sen jälkeen, kun tämä loukkaantui Afganistanin pommi-räjähdyksessä vuonna 2011. Kuuntele biografiaa ja tutustu lisää Kornelia Chiturskon elämäkertaan, Wikiin, nettoarvoon, pituuteen, painoon, ikään, Aviomies ja paljon muuta faktaa hänestä.

Kornelia Chiturskon nettovarallisuus ja palkka

Kuinka paljon Kornelia Chiturskon nettovarallisuus on? Vaikka Kornelian nettovarallisuutta ei toistaiseksi paljasteta, sen arvioidaan olevan noin miljoona dollaria.

Kornelia Chitursko Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Kornelia Chitursko? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Kornelia Chitursko Ikä

Kuinka vanha on Kornelia Chitursko? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 40-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Kornelia Chitursko aviomies

Kuka on Kornelia Chiturskon aviomies? Hän on naimisissa JJ Chalmersin kanssa. Hänellä on yksi lapsi, jonka nimi on Hayley Chalmers. Hän ja hänen miehensä haluavat saada muita lapsia tulevina vuosina.

Lue myös: Hilary Crowder (Steven Crowderin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Kornelia Chitursko Wiki/Bio

Kornelia ChiturskoWiki/Bio
Oikea nimiKornelia Chitursko
NimimerkkiKornelia
Kuuluisa AsJJ Chalmersin vaimo
Ikä40-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetJoo
puolisoJJ Chalmers
Nettovarallisuusnoin 1 miljoona dollaria (USD)

Kornelia Chiturskon perhe

Kornelia Chitursko haluaa pitää henkilökohtaisen elämänsä hyvin yksityisenä, eikä hänellä ole sosiaalisen median tilejä. Hänet nähdään joskus miehensä Instagram-tilillä. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Kornelia Chitursko tosiasiat

  1. Kornelia Chiturskon aviomies murtui niskasta, menetti kaksi sormea ​​ja melkein molemmat kätensä – yksi kyynärpäänsä murtui.
  2. Hänellä oli myös reikiä jalassa ja hän murskasi silmäkuopan. Kirurgit tekivät 30 leikkausta neljän vuoden aikana
  3. Niille, jotka eivät ole tietoisia hänen taustastaan, John-Jamesin sotilasura merijalkaväen reserviläisenä päättyi vuonna 2011, kun hän joutui pommi-räjähdyksiin Helmandissa, Afganistanissa, joka tappoi kaksi hänen toveriaan.
  4. Hän oli vasta 23.
  5. Kornelia Chitursko ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.

Lue myös: Laura Savini (Jimmy Webbin vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit