Tia Kofi (RuPaul’s Drag Race UK) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Tia Kofi on Lawrence Boltonin taiteilijanimi, drag-esiintyjä ja yksi RuPaul’s Drag Race UK:n kauden 2 kilpailijoista. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu Tia Kofin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Tia Kofi Ikä

Kuinka vanha on Tia Kofi? Hän syntyi syyskuussa 1990 Yhdysvalloissa. Hän on 30-vuotias. Hänellä on Englannin kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Tia Kofi Pituus, Paino & Mitat

Kuinka pitkä on Tia Kofi? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 53 kg tai 118 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Tia Kofin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hän on myös fitnessfriikki. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Tia-Kofi-ikä

Lue myös: Nilsa Prowant (televisiopersoonallisuus) elämäkerta, ikä, pituus, paino, puoliso, poikaystävä, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Tia Kofi Wiki

Tia KofiWiki/Bio
Oikea nimiLawrence Bolton
NimimerkkiTia Kofi
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä30 vuotias
Syntymäpäiväsyyskuuta, 1990
SyntymäpaikkaEssex, Englanti
SyntymämerkkiNeitsyt
KansallisuusEnglanti
EtnisyysEnglanti (Mixed Race)
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 53 kg (118 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Tia Kofi poikaystävä

Kuka on Tia Kofin poikaystävä? Hän on sinkku. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei myöskään ole julkisesti tiedossa.

Tia-Kofi-poikaystävä

Tia Kofi Net Worth

Kuinka paljon Tia Kofin nettovarallisuus on? Ura sosiaalisessa mediassa on hänen tärkein tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Tia Kofi Faktat

  1. Tia Kofi kasvoi Essexissä, Englannissa.
  2. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä.
  3. Hänellä on myös sisaruksia.
  4. Hän nimesi itsensä Tia Mowryn mukaan "sisarsiskosta" ja entisen Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteerin mukaan: Kofi Annan.
  5. Hänen nimensä on myös näytelmä "tee tai kahvi".
  6. Hän oli yksi kilpailijoista, jotka Michelle Visage vuoti ennen näyttelijöitä.
  7. Hän ja Sum Ting Wong alkoivat vetää samaan aikaan samassa paikassa.

Lue myös: Heidi Przybyla (television juontaja) MSNBC, Ikä, Elämäkerta, Pituus, Paino, Wiki, Mitat, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit