Kamilla Kowal (Näyttelijä) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Kamilla Kowal on tunnettu kanadalainen näyttelijä ja malli. Hän mainostettiin tähdeksi rooleistaan ​​elokuvissa The New Romantic, Letterkenny ja American Hangman. Hänen lahjakkuutensa ja kova työnsä ovat tehneet hänestä yhden maailman halutuimmista näyttelijöistä. Hän on myös entinen kanadalaisen kauneuskilpailun, Miss Greater Sudburyn, tittelin haltija. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kamilla Kowalin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Kamilla Kowal Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Kamilla Kowal on? Hän seisoo 5 jalkaa 7 pitkänä tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Kamilla Kowal Ikä

Kuinka vanha on Kamilla Kowal? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. heinäkuuta 1997. Hän on 23-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän opiskeli Kanadan Sudbury Secondary Schoolissa. Hän valmistui vuonna 2019.

Lue myös: Tami Williams (malli) Wiki, Bio, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Ikä, Poikaystävä, Faktat

Kamilla KowalWiki/Bio
Oikea nimiKamilla Kowal
NimimerkkiKamilla
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä17. heinäkuuta 1997
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväLuke McCaw
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Kamilla Kowalin poikaystävä

Kuka on Kamilla Kowalin poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Kamilla Kowal liittyy romanttisesti Luke McCawiin ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Kamilla Kowalin nettoarvo

Mikä on Kamilla Kowalin nettovarallisuus? Kamilla Kowal tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Lue myös: Emily Feld (malli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Kamilla Kowalin ura

Kamilla Kowal teki näyttelijädebyyttinsä amerikkalaisessa TV-sarjan dokumentissa "Web of Lies" (2016) nimellä "Cheyenne". Hän teki kanadalaisen elokuvadebyyttinsä "The New Romantic" (2018) roolilla "Emily". Hän on näytellyt Kanadalaiset ja amerikkalaiset elokuvat: American Hangman (2019) ja Secrets in Small Town (2019). Hän teki kanadalaisen tv-debyyttinsä sarjassa "Letterkenny" (2016-2019) "Bonnie McMurrayna".

Kamilla Kowal Faktat

  1. Kamilla Kowalilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen median alustansa kautta. Hän on epäilemättä luomassa alustaa lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
  3. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  4. Hän on ansainnut tuhansia seuraajia Instagramissa.
  5. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Violet Summers (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found