Mo3 (Räppäri) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Melvin Noble eli Mo3 on yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä ja sosiaalisen median tähti. Lisäksi hänet ammuttiin aiemmin tänä aamuna, mutta nyt näyttää olevan kunnossa. Tämän lisäksi hän on tunnettu räppäustaidoistaan ​​ja hänestä tuli yksi Dallasin suosituimmista räppareista albuminsa Shottaz Reloaded julkaisun jälkeen. Tämän lisäksi hän on menestynyt hittillään "Hold Ya Tongue", joka keräsi yli miljoona hittiä YouTubessa, sekä kappaleestaan ​​"All The Way Down", joka laskeutui 97.9 The Beatille. Kuuntele bioa ja tutustu lisää Mo3:n Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä olevista faktoista!

Mo3 Pituus & Paino

Kuinka pitkä Mo3 on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 75 kg tai 165 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US.

Mo3 Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Mo3? Hänen syntymäpäivänsä osuu 31. toukokuuta 1993. Tällä hetkellä hän on 27-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Dallasissa, TX. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen äitinsä herätti hänet. Hän kuuluu erittäin köyhään perhetaustaan ​​ja hänen äitiinsä, jolla on tuskin varaa maksaakseen ruokalaskut.

Lue myös: Playboi Carti (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Rotu, Faktat

Mo3Wiki/Bio
Oikea nimiMelvin Noble
NimimerkkiMo3
Kuuluisa AsRäppäri & Laulaja
Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä31. toukokuuta 1993
SyntymäpaikkaDallas, TX
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 75 kg (165 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero7 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 300 000 dollaria (USD)

Mo3 tyttöystävä

Kuka on Mo3:n tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Mo3:n nettoarvo

Mikä on Mo3:n nettoarvo? Mo3 on aina kertonut, kuinka hänen musiikkinsa on eronnut muista räppäristä. Hän sanoi, että hän kertoo musiikissaan totuuden, eikä puhu ylellisestä elämästä, ja hän sanoi myös, ettei hän koskaan puhu lauluissaan siitä, kuinka hänen äidillään ei ollut varaa maksaa laskuja, kun heillä ei ollut paikkaa nukkua. selviytyi syömällä nuudeleita joka päivä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 300 000 dollaria (USD).

Mo3 Faktat

  1. Mo3 tunnetaan parhaiten vuoden 2019 yhteistyöstään Boosie Badazzin kanssa kappaleessa ”Errybody”.
  2. Mo3 julkaisi debyyttisekoituksensa "Shottaz" vuonna 2014.
  3. Hänen muut hittinsä vuonna 2016 "Gangsta Love" ja "Hold Ya Tongue".
  4. Mo3 avautui Badazzille, kun hän pysähtyi Dallasissa kiertueensa aikana.
  5. Lokakuussa 2016 hän julkaisi kappaleen ”4 Indictments” Badazzin ja Hurricane Chrisin kanssa ja jatkoi mixtapejen pudottamista, mukaan lukien ”Gangsta Love, Pt. 1.”

Lue myös: Brooklyn Queen (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found