Niki Demartino (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Niki Demartino on amerikkalaisen meikkitaiteilijan ja kauneusgurun online-alias. Häntä pidetään transsukupuolisten ihmisten nuorten ikonina, koska hän on avoin siirtyessään miehestä naiseksi. Hänen YouTube-kanavansa, joka on kerännyt yli 9 miljoonaa tilaajaa, koostuu pääasiassa meikkitutoriaaleista, vlogeista, haasteista ja inspiroivista videoista hänen siirtymästään. Hänen mukaansa hän ymmärsi siirtymävaiheen jälkeen, millaista ennakkoluulottomuutta naisten tulee käydä läpi säännöllisesti, mikä on tehnyt hänestä myös feministin LGBT-aktivistia lukuun ottamatta. Hän on myös erittäin suosittu Instagramissa ja hänellä on yli 3,7 miljoonaa fania alustalla. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Niki Demartinon Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Niki Demartino Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Niki Demartino on? Hän seisoo 5 jalkaa 2 korkeana tai 1,62 metrin tai 162 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 53 kg tai 118 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Niki Demartino Mitat

Mitkä ovat Niki Demartinon kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Niki Demartinon ikä

Kuinka vanha on Niki Demartino? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. toukokuuta 1995. Hän on 25-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Pennsylvaniassa, Yhdysvalloissa.

Niki Demartinon perhe

Niki Demartinon isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Kahden sisaruksensa lisäksi hänellä on nuorempi veli Anthony DeMartino, joka on myös YouTuber. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Anna Akana (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Niki Demartino Wiki

Niki DemartinoWiki/Bio
Oikea nimiNiki Demartino
NimimerkkiNiki
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä5. toukokuuta 1995
SyntymäpaikkaPennsylvania
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysHärkä
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväNate West
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 35 000 dollaria (USD)

Niki Demartino poikaystävä

Kuka on Niki Demartinon poikaystävä? Hän on ollut suhteessa Nate Westin kanssa vuodesta 2017. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä.

Niki-Demartino-poikaystävä

Lue myös: Elle Darby (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Niki Demartino Net Worth

Kuinka paljon on Niki Demartinon nettovarallisuus? Hän ja Gabi loivat alun perin YouTube-kanavansa nimellä nikiandgabibeauty. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 35 000 dollaria (USD).

Niki Demartino Faktat

  1. Niki Demartino leikki mielellään nukeilla ja pukeutui kauniisti.
  2. Hänen äitinsä huomasi ensimmäisen kerran, että jokin hänen kanssaan oli vialla, kun hän ensimmäisellä liikuntatunnilla asettui tyttöjen jonoon poikien sijaan ja vaati käyttämään sivuleikkauksellisia shortseja.
  3. Jo kahdeksanvuotiaana hän oli alkanut säästää rahaa siirtymistään katsottuaan dokumentin transsukupuolisista ihmisistä.
  4. Hänen vanhempansa tukivat suuresti hänen päätöstään.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: ImDontai (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit