Sam Chui (Travel Blogger) Nettoarvo, Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Ura, Faktat

Sam Chui on tunnettu kiinalais-australialainen ilmailu- ja matkailubloggaaja, valokuvaaja ja kirjailija. Hän on kirjoittanut kolme kirjaa, mukaan lukien Air1, Air2 ja Air3. Sam Chui on myös YouTube-sisällöntuottaja, jolla on yli kaksi miljoonaa tilaajaa ja kuuluisan bloggaajaluettelon jäsen. Viritä elämäkertaan ja tutustu Sam Chuin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, tyttöystävään, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Sam Chuin pituus ja paino

Kuinka pitkä Sam Chui on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 139 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US.

Sam Chuin nettoarvo

Mikä on Sam Chuin nettovarallisuus? Vuonna 2007 hän perusti YouTube-kanavansa ja tuli tunnetuksi. Jotkut hänen videoistaan ​​keräsivät yli 12 miljoonaa katselukertaa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2,5 miljoonaa dollaria (USD).

Sam Chuin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Sam Chui? Hänen syntymäpäivänsä osuu 7. marraskuuta 1980. Tällä hetkellä hän on 39-vuotias. Hänen horoskooppi on Skorpioni. Hän syntyi Pekingissä, Kiinassa. Hänellä on Kiinan kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Kun hän oli lapsi, hänen vanhempansa muuttivat Hongkongiin. Teini-ikäisenä Chui vieraili usein Kai Takin lentokentällä ja katseli lentokoneiden laskeutumista ja nousua, josta hänen intohimonsa ilmailua kohtaan nousi. Koulutukseltaan hän opiskeli King's Collegessa Hongkongissa lukionsa ja Australian yliopistossa. Hän muutti Arabiemiirikuntiin vuoden 2011 alussa työskennelläkseen yhdessä suurimmista valtion omaisuusrahastoista.

Lue myös: Rony Abovitz (Yrittäjä) Nettovarallisuus, Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Perhe, Ura, Faktat

Sam ChuiWiki/Bio
Oikea nimiSam Chui Kai-Sing
NimimerkkiSam Chui
Kuuluisa AsYrittäjä
Ikä39-vuotias
Syntymäpäivä7 marraskuuta 1980
SyntymäpaikkaPeking, Kiina
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuuskiina-australialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 65 kg (139 lbs)
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero7 (USA)
LapsetNA
Vaimo/puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2,5 miljoonaa dollaria (USD)

Sam Chuin vaimo

Kuka on Sam Chuin vaimo? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Jordan Matter (valokuvaaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Vaimo, Nettovarallisuus, Lapset, Faktat

Sam Chuin ura

Vuonna 1999 Chui perusti verkkosivuston, joka julkaisi kuvia lentokoneista. Hänet tunnetaan helikoptereilla otetuista Los Angelesin kansainvälisen lentokentän yläpuolella olevista kuvista. Vuonna 2007 hän perusti YouTube-kanavansa ja tuli tunnetuksi. Jotkut hänen videoistaan ​​keräsivät yli 12 miljoonaa katselukertaa. Chui on matkustanut yli 100 maahan ja lentänyt yli 2000 lentoa. Hän matkustaa yli 300 000 mailia vuosittain testatakseen lentoja ja jakaakseen arvostelujaan. Tällä hetkellä hän pyörittää omaa blogiaan ja kommentoi ilmailua kansainvälisille tiedotusvälineille, kuten Bloomberg Newsille ja CNN:lle.

Sam Chuin faktat

  1. Vuonna 2019 Chui kutsuttiin Qatarin kuninkaallisen perheen aiemmin omistamaan ylelliseen Boeing 747-SP -yksityiskoneeseen.
  2. Hän lensi neljä tuntia Hamiltonista Kanadasta Maranaan Arizonaan ainoana matkustajana.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Peter McKinnon (valokuvaaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit