Laura Cleryn elämäkerta, Wiki, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Aviomies, Ura, Perhe, Faktat

Laura Clery on yhdysvaltalainen koomikko ja sosiaalisen median tähti. Hänet tunnetaan hyvin Facebookin ja Instagramin kautta luomistaan ​​lyhyistä sketsejään. Hyvin lyhyessä ajassa hän on kerännyt yli 7 miljoonaa Facebook-seuraajaa ja yli 2,7 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Tämän lisäksi hänellä on useita alkuperäisiä hahmoja videoissaan, mukaan lukien Pamela Pumpkin, IVY ja Laura Flirts. Viritä elämäkertaan ja tutustu Laura Cleryn Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, lapsiin, kehon mittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Laura Clery Net Worth

Kuinka paljon Laura Cleryn nettovarallisuus on? Russell Simmonsin ADD Network palkkasi hänet kirjoittajaksi ja komediashortsien tuottajaksi. Kuten vuonna 2021, hänen nettovarallisuutensa arvioidaan olevan yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Laura Clery Ikä

Kuinka vanha on Laura Clery? Hänen syntymäpäivänsä osuu 22. heinäkuuta 1986. Hän on 34-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Downers Grovessa, IL:ssä. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Laura Clery Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Laura Clery on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Laura Cleryn kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Laura-Clery-ikäinen

Lue myös: Mat.I (Instagram Star) Bio

Laura Clery Wiki/Bio

Laura CleryWiki/Bio
Oikea nimiLaura Clery
NimimerkkiLaura
Kuuluisa AsKoomikko, sosiaalisen median tähti
Ikä34-vuotias
Syntymäpäivä22. heinäkuuta 1986
SyntymäpaikkaDowners Grove, IL
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
Lapset2
puolisoStephen Hilton
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Laura Clery aviomies ja puoliso

Kuka on Laura Cleryn aviomies? Hän on naimisissa säveltäjän ja musiikkituottajan Stephen Hiltonin kanssa. Pariskunta on myös siunattu lapsilla. Heidän vauvansa syntyi vuonna 2019. Hän paljasti toisen raskautensa vuonna 2020.

Laura Cleryn perhe

Laura Cleryn isän ja äidin nimiä ei tunneta. Lisäksi hän on yksi niistä, jotka pitävät henkilökohtaisen elämänsä mieluummin kaapissa kuin julkisuuden kanssa. Hänen raskautensa yksityiskohdat kuitenkin ravistivat maailmaa ja kohottivat kulmakarvoja fanien keskuudessa.

Laura-Clery-pituus

Lue myös: Serenity Johnson (Instagram Star) Bio

Laura Cleryn ura

Russell Simmonsin ADD Network palkkasi Laura Cleryn komediashortsejen kirjoittajaksi ja tuottajaksi. Hän näytteli useissa lyhytelokuvissa 2000-luvun lopulla, nimeltään Stranded, The Hitchhiking Game ja How Deep Is the Ocean.

Laura-Clery-faktoja

Lue myös: Clarence White (Instagram Star) Bio

Laura Clery Faktat

  1. Laura Clery on iloinen saadessaan lapsen elämäänsä.
  2. Hän on näytellyt televisiosarjoissa nimeltä Disaster Date, "Til Death and Hungry".
  3. Useat hänen videoistaan ​​ovat levinneet YouTubessa, mukaan lukien "Me Trying To Flirt (Part 1), joka on kerännyt yli 1,5 miljoonaa katselukertaa".
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Punainen on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Devon Lee Carlson Bio

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found